Telenovellák Világa Magazin

Claudia Álvarez babát vár! A Viharos szívek színásznője duplán örülhet

2021. szeptember 26. - ClaudiaTVM

A 39 éves színésznő és férje, Billy Rovzar szeptember 5-én osztották meg a rajongókkal, hogy ismét gyermekáldás elé néznek.
e1900c3a-cbfc-4cc9-86dc-0fbfc02a840e-claudia_alvarez_lavoz.jpg

A Televisa bájos színésznője és férje fürdenek a boldogságban, hisz első közös gyermekük, Kira nagytestvér lesz. A Viharos szívek színésznője és producer kedvese 2020-ban örülhetett első közös gyermekük, Kira érkezésének.

claudiabebek2-z.jpg

Claudia a kislány születése után hamar visszatért a telenovellák világába, Rosy Ocampo Viharos szívek sorozatának forgatókönyve teljesen magával rántotta, így igent mondott Ariadna szerepére, amit nagyon jól tett, hisz ez a karakter pályája egyik legemlékezetesebb alakítása. A színésznő többször is nyilatkozta, szeretne még gyermeket, arra azonban nem biztos, hogy számított, kívánsága ilyen gyorsan teljesül, méghozzá nem is egy, hanem két baba érkezésére készülhet a család.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Claudia Álvarez (@claudiaalvarezo) által megosztott bejegyzés

A színésznő az örömhírt Instagram oldalán, meghitt képekkel kísérve osztotta meg követőivel, még a picik nemét is felfedte, egy kisfiúval és kislánnyal bővül az Álvarez-Rovzar család. A rajongók mellett több híresség, köztük Ana Brenda, Marjorie de Sousa, Grettel Valdez, David Zepeda és Altair Jarabo is gratulált a párnak az újabb gyermekáldáshoz.

Claudia férjének, Billy Rovzar-nak előző házasságából van még két gyermeke, akikkel a színésznő nagyon jó kapcsolatot ápol.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9516701094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása