Telenovellák Világa Magazin

A Del Monte örökösök mexikói feldolgozása hamarosan érkezik Michelle Renaud és Matías Novoa főszereplésével

2022. március 05. - ClaudiaTVM

A Telemundo égisze alatt készült Los herederos Del Monte (Del Monte örökösök) mexikói feldolgozást kap. A 2011-es telenovella sztoriját a romantikus komédiák nagy mesterétől, Juan Osorio-tól kapjuk, a főszerepben pedig Michelle Renaud és Matías Novoa kapták a lehetőséget.

image_1_7.jpg

Juan Osorio örökösei: Juan Pablo Gil, Daniel Elbittar, Matías Novoa, Michelle Renaud, Mauricio Henao és Emmanuel Palomares.

Ha tetszik, ha nem, az adaptációktól nincs szabadulás! A feldolgozások megosztják a közönséget, a legtöbbször csalódást hagyj maga után az új verzió, de olykor kellemes meglepetés éri a közönséget. Juan Osorio örököseivel könnyen megeshet, hogy sikert aratnak.

A feldolgozás premierje március 28-án lesz Mexikóban, a Las Estrellas műsorán, így a szokásos promo hadjárat már elindult, az eddigiekből pedig nagyon figyelemreméltó a produkció.

image_4_2.jpg

A La Herencia főszerepében: Michelle Renaud.

A hazai novellarajongók körében nem nagyon kell bemutatnom az eredeti változat sztoriját, mivel jelenleg a TV2 hétköznapi sorozatkínálatában is jelen van Marlene Favela és Mario Cimarro főszereplésével.

image_3_4.jpg

A Del Monte fivérek: Juan Pablo Gil, Daniel Elbittar, Matías Novoa, Mauricio Henao és Emmanuel Palamares.

A vidéki sorozatoknak mindig van egy varázsa, ami bekebelezi a szappanopera műfaj kedvelőit. Ezzel én is így vagyok, az pedig mindig külön öröm, amikor új arcok kapják a vezetőszerepeket. Osorio mester sorozatában ismert arcok vesznek részt, de eddig valahogy a nagy áttörés elmaradt karrierjükben. Női fronton a fiatal anyuka, Michelle Renaud kapta a lehetőséget, a Televisa neveltje eddig is alakított hősnőt, utolsó szerepe a Quererlo todo élén volt. A sorozat első számú szívtipróját Matías Novoa kelti életre, az úriember ebben a sorozatban debütál a Televisa színeiben, 2018-tól a Telemundo gyártmányaiban bizonyított, kellemes meglepetés, hogy Osorio őt választotta a főszerepre.

image_19.jpg

Szenvedély, szerelem, és az örökség

A történet központjában a Del Monte család áll, öt örökbe fogadott fivér, akik az apjuk végrendeletének felolvasásánál szembesülnek az igazsággal, miszerint a kicsapongó életet élt családapának van egy vér szerinti lánya, akit nem óhajt kihagyni a vagyonból. Sara (Michelle Renaud) feltett szándéka, hogy viszályt szít a fivérek közt, kisemmezi őket, rajtuk hajtja be a bosszút, amiért az apja nem törődött vele. Csakhogy egy valamire nem számít, menthetetlenül beleszeret a legidősebb fivérbe, Juan-ba (Matías Novoa).

image_2_5.jpg

Michelle Renaud és Matias Novoa

A szereposztás tehetséges nevektől hangos: Daniel Elbittar, Emmanuel Palomares, Juan Pablo Gil, Mauricio Henao, Elizabeth Álvarez, Sergio Basanez, Ana Ciocchetti, Juan Carlos Barreto, hogy csak az ismertebb neveket említsem.

A történet Santa Catalina avokádófarmon fog játszódni, a premierig lessétek meg az első kedvcsináló videókat, melyből a következő napokban még több várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6317773028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása