Telenovellák Világa Magazin

Dél királynője 3. évad: premierdátum és kedvcsináló videó a folytatáshoz!

2022. augusztus 10. - ClaudiaTVM

Kate del Castillo sikersorozata a Dél királynője 3. évada startra kész, a produkció még idén bemutatásra kerül.

coyff63jjnfr3ejxkq2vqsgzpu.jpg

Arturo Pérez-Reverte könyve alapján készült sorozat 2011-ben lett bemutatva a Telemundo gondozásában. A sorozat az amerikai székhelyű társaság legdrágább darabja, mely az egész világon végigsöpört. Teresa Mendoza igaz története még ma is lázban tartja az embereket, olyannyira, hogy 2019-ben a társaság folytatást készített a történetből. A második szezon teljesen a fikcióra épült, a történet nem kapott végleges lezárást, mivel a Telemundo-nál bíztak a sikerben. Épp ezért a finálé nyitva hagyta a lehetőséget a folytatásra, amit meg is lovagol a társaság.

A második szezon utolsó jeleneteiben Teresa (Kate del Castillo) és a lánya (Isabella Sierra) úgy tűnt biztonságban vannak egy békés szigeten. Ám egy nem várt pillanatban búvóhelyüket nagy erővel rohamozza meg a katonaság, anya és lánya nem tud hova menekülni.

ve-sofia-hija-kate-castillo.jpg

A harmadik szezonban ugrunk néhány évet az időben. Teresa börtönben tölti büntetését az Egyesült Államokban, három DEA-ügynök meggyilkolása miatt. Teresa folyton lányára gondol, közben szökését tervezi régi barátai segítségével.

image_2_8.jpg

A harmadik felvonást nem aprózza el a társaság, a történet öt országban játszódik, összesen 16 város szolgál a sztori helyszínéül. A sorozatban Kate mellett rengeteg visszatérő karakternek lehet örülni, újra színre lép Humberto Zurita, Isabella Sierra, Kika Edgar, Eduardo Yánez és Lincoln Palomeque. A régi arcok mellett új szereplőkkel is gazdagodik a sorozat, de az ő személyükről majd később kerül le a lepel. A premierről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy október, a nap még nincs bejelentve. Egy kis kedvcsináló azonban már megnézhető.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1817905383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása