Telenovellák Világa Magazin

Ki Maite Perroni új szerelme? Andres Tovar-ral régóta ismerik egymást

2022. augusztus 12. - ClaudiaTVM

Az árva angyal csillaga 2013-óta élt boldog párkapcsolatban Koko Stambuk-al, a viszony 2020-ban véget ért. Az új románc 2021 októberében derült ki, óriási média figyelmet kapott, mivel Maite új szerelme házas ember volt kapcsolatuk elején. A pletykák szerint Andres Tovar a színésznő miatt hagyta el feleségét, Claudia Martint, aki szintén szakmabeli, jelenleg ő az egyik legkapósabb színésznő Mexikóban.

yprxrp0z24cb3dmfpwfzjubesmz.jpg

Az élet bizony produkál váratlan fordulatokat, pont mint a telenovellákban. A mexikói csillag, Maite Perroni újra szerelmes, méghozzá elmondása szerint megtalálta élete párját, még soha senki iránt nem érzett így. Természetesen a rajongók és a pályatársak is örülnek a csillag boldogságának, de egy olyan szenvedélyes közönség, mint a latinok, nem rejtik véka alá a véleményüket, kimondják ha nem tetszik nekik valami. Az imádott csillag egy pillanat alatt vesztett szimpátiájából, mikor kiderült, kinek a férjét szerette el.

Maite Perroni és a producer, Andres Tovar régóta ismerik egymást, barátok. Tovar televíziós producerként dolgozik, munkái közt főleg sorozatok találhatóak. Nem csak latin nyelvű alkotások köthetőek a nevéhez, az amerikai Tell me a story horror, pszichológiai széria exkluzív producere is.

A telenovellák világa közönsége nevét főleg Claudia Martin miatt ismerte meg, mivel az akkor még feltörekvő, ma már a Televisa egyik nélkülözhetetlen sztárjának a férje volt. A frigyre 2019-ben került sor, sok évnyi udvarlás után. A pár nagyon boldognak tűnt, majd egyik napról a másikra véget ért a szerelem. A pletykalapok nagyon ráálltak a szakítás okára, így derült fény arra, hogy valami van Tovar és Perroni közt. Az érintettek hevesen tiltakoztak, mondván ők csak barátok. Ez időben egy zaklatási ügy vette kezdetét, Perroni végül zsarolás hatására bevallotta, hogy romantikus kapcsolatban áll a producerrel, de azt tagadja, hogy ő szerette volna el a férfit nejétől. 

image_23.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2617907009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása