Telenovellák Világa Magazin

Sebastian Rulli és Claudia Martin szerelembe estek: a Televisa csillagai remekül mutatnak együtt!

2021. szeptember 26. - ClaudiaTVM

Persze csak a képernyőn lesz a nagy lamúr, Rulli továbbra is Angelique Boyer oldalán, míg Martin férje mellett fürdik a szerelemben.
image_15.jpg

A Televisa háza táján a feldogozások továbbra is nagyon népszerűek, ezúttal az 1979-ben bemutatott „Los ricos también lloran (A gazdagok is sírnak) történetét öltözteti modern köntösbe a sorozatgyártó Sebastian Rulli és Claudia Martin főszereplésével.

A sorozatot már el is kezdték rögzíteni, olyan kiváló színészek részesei az adaptációnak mint: Fabiola Guajardo, Azela Robinson, Alejandra Barros, Victor Gonzalez, Henry Zakka, Jose Luis Franco, Lorena Graniewicz, Thalí García és Guillermo García Cantú, premier 2022 februárjában várható Mexikóban.

image_1_4.jpg

Az ikonikus novellának köszönhetően lett nagy sztár anno Veronica Castro. A mai színésznők álomszerepe Marina karaktere, akit Claudia Martin kelt életre az új változatban.

A sztoriban Martin karaktere tiszta, jólelkű lány, akit kisemmiznek, az élete gyökeresen megváltozik egy véletlen találkozásnak köszönhetően.

Nem csak Martin örül a szerepének, Sebastian Rulli életét végig kísérte ez a sorozat, mivel az anyukája kedvence volt, így számára külön öröm, hogy részese lehet az új változatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6716701088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása