Telenovellák Világa Magazin

María Félix: La dona - Három színésznő alakította a dívát

2022. augusztus 14. - ClaudiaTVM

A nyár nagy szenzációja volt, hogy Carmen Ármendariz végre bemutatta a mexikói mozik királynőjének, María Félix-nek az életrajzi sorozatát. Kezdetben Ximena Navarrete neve merült fel hősnői posztra, végül Armendariz három színésznőt választott a díva különböző életszakaszait bemutató történetre.

maria-felix-vix-sandra-echeverria-ximena-romo-1086x652.jpg

Az életrajzi széria főszereplői: Abril Vergara, Sandra Esheverría és Ximena Romo.

A széria a Televisa Univision új streaming platformjára került, a Vix+-ra, mely Mexikóban és az Egyesült Államokban érhető el.

serie-maria-felix-sandra-echeverria-vix-2048x1365.jpg

Sandra Echeverría

A sorozat egészen gyermekkorától mutatja be a legnagyobb mexikói mozicsillag életét. A produkció María Félix közeli hozzátartozói közreműködésével jött létre, meséli el az emblematikus csillag életútját. A gyermek években Abril Vergara, fiatalabb éveiben Ximena Romo, ismert csillagként Sandra Echeverría alakításában ismerhető meg a díva emberi oldala. A szériában szerepet kapott még Guillermo García Cantú, Ana Bertha Espín, Helena Rojo, Juan Martín Jáuregui, Josh Gutiérrez, hogy csak néhányukat említsem.

serie-maria-felix-ximena-romo-vix-scaled.jpg

Ximena Romo

serie-maria-felix-abril-vergara-vix-scaled.jpg

Abril Vergara

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr10017908109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása