Telenovellák Világa Magazin

Fernando Colunga visszatér! A sármos mexikói mindenkit meglepett

2020. január 23. - ClaudiaTVM

Esmeralda, Paula és Paulina és még számtalan kultikus mexikói telenovella jóvágású színésze hamarosan újra sorozat főszerepében lesz látható!

fernando-colunga-une-telemundo-ok.jpg

Fernando Colunga utolsó novella szereplése 2016-ban volt Jose Alberto Castro siker novellájában, a Szeretned kellben (Pasion y Poder), a színész nem kis meglepetést okozott, hogy negatív karakter bőrében brilírozott a képernyőkön. A sármőr most is meglepett minket, kapaszkodjatok, Colunga társaságot váltott!

A Televisa első számú csillaga 1988 óta az álomgyár égisze alatt forgatott, a telenovella műfaj királya, a férfi, akiért több millióan megőrülnek. Colunga a hírneve ellenére megőrizte szerény, barátságos, ugyanakkor visszahúzódó jellemét. Azon kevés sztár közé tartozik, aki a magánéletét gondosan óvja a nyilvánosság elől, nem keveredik botrányokba. A színészről a napokban elég sok kép került a netre, a Cana dora filmes rendezvényen több ismert színésszel közös képet örökített meg, ezek a fotók a magazinhoz tartozó facebook oldalon megtekinthetőek. A legnagyobb szenzációt mégis most okozta, Colunga a konkurenciához, a Telemundo-hoz igazolt. A színész több produkcióra szerződött, az első sorozata a Malverde: El santo patrono lesz.

Colunga sokunknak nagy meglepetést okozott, én örülök a döntésének, biztos vagyok benne, színészileg új oldaláról fog bemutatkozni. Ti hogy látjátok, jól döntött?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4715423746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása