Telenovellák Világa Magazin

Maite Perroni új sorozattal jelentkezik!

2019. július 24. - ClaudiaTVM

Kis hazánk telenovella rajongói az Árva angyal főszerepében ismerték meg a bájos mexikói színésznőt, Maite Perroni-t. Perroni-nak első találkozásra sikerült belopnia magát a Magyarok szívébe, ő az egyik legnépszerűbb telenovella csillag.

 

 

A Televisa kiválósága 2017-ben vállalt utoljára novella szerepet, a „Papá a toda madre” romantikus komédiában láthattuk. Maite a színészkedés mellett énekesi karrierjének is időt szentel, olykor pedig szeret kilépni a telenovellák világából. Ezt a kis kilépést idén kétszer is megteszi, két szériára mondott igent. Az egyik a Netflix-re készül, a másik pedig augusztus 16-tól válik elérhetővé a Pantaya és Amazon Prime-on.

Az „El Juego De Las Llaves” 10 részes provokatív komédia melyben négy pár életébe leshetünk bele. Egy játékos hangulatban lévő estén a fiatalok úgy döntenek partnert cserélnek, így kívánják feldobni párkapcsolatukat, szexuális életüket, aztán pedig nézhetjük a hatást mit tesz velük ez a csere…

Maite mellett ismert arcok kaptak lehetőséget, jó kis gárda jött össze: Horacio Pancheri, Marimar Vega, Hugo Catalán, Fabiola Campomanes, Ela Velden, Humberto Busto és Sebastian Zurita. Nézzük is meg a sorozat előzetesét!

 

                                                   

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9815369542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása