Telenovellák Világa Magazin

Carla Estrada Adela Noriega-t akarja!

2019. augusztus 19. - ClaudiaTVM

A producerasszony lehetetlen küldetést tűzött ki maga elé!

A Fábrica de Suenos-é lesz a siker vagy a kudarc, ez a csoport öltözteti új ruhába a Televisa régi nagy klasszikus darabjait. A feldolgozások sokall rövidebbek, mai kornak megfelelően lesznek tálalva. Hamarosan a Televisa egyik legszívhez szólóbb drámája, a Titkok és szerelmek (El privilegio de amar) háza táján kell csattannia a csapónak, igaz a szereposztás még sehogy sem áll.

Nem rajongok a feldolgozásokért, ennél a darabnál mégis látom halványan pislákolni a reményt. Pedig tényleg szőrős szívűen állók hozzá, hisz a Titkok és szerelmek az öt kedvenc novellám közt szerepel. Gyönyörű történet remek gárdával, emlékezetes pillanatokkal. Carla Estrada mesterműve, amit Salvador Mejía 2010-ben feldolgozott katasztrofálisan, a legborzasztóbb az egészben, hogy ez a novella (Triunfo del amor) hozzánk is eljutott a lehető legrosszabb Magyar elnevezésben: Marichuy - A szerelem diadala.

A mostani változatnál egy bizalmat sugárzó pont van, jobban mondva személy, Carla Estrda, aki a híres 1998-as változat felett bábáskodott. Estrada a remake produceri székében ül, már hozzá is látott a projekt előkészületeihez, tervei közt pedig egy elképzelhetetlen ötlet vert tanyát.  A producer asszony nemrégiben bevallotta azt szeretné, ha a 98-as változat hősnője, Adela Noriega részese lenne a feldolgozásnak, méghozzá Luciana Duval karakteréért lenne felelős, akit anno a csodálatos Helena Rojo játékában élvezhettünk.

 

 

Telenovella rajongók körében nagy lenne az öröm, ha Adela Noriega ismét kamera elé állna, amire valljuk be őszintén kevés az esély. Noriega 2008-ban forgatott utoljára, azóta pedig visszavonultan, bujkálva éli életét. Semmit nem tudni róla, még azt sem melyik országban él. A Televisa kiválósága sosem szerette a nagy hűhót, kerülte a címlapokat és a pletykákat. Estrada egy interjúban elkotyogta mindent megpróbál, hogy szerepre bírja a titokzatos művésznőt.

Érdekes, hogy a magazinhoz tartozó facebook oldalon köztetek is felmerült milyen remek lenne, ha Adela alakítaná a hősnő édesanyját, illetve Helena Rojo lehetne az új Ana Joaquina.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5715369564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsanna Pàl 2019.08.23. 15:04:45

Ez a sorozat mikor indul a tv 2 ön? És kik a főszereplők benne?

Claudia1117 2019.08.25. 13:37:41

Kedves Zsuzsanna, ez még csak egy készülő sorozat, melynek a szereplőgárdája is alakulóban van!
süti beállítások módosítása