Telenovellák Világa Magazin

Hamarosan érkezik Paulina Goto sorozata a TV2 műsorára!

2019. augusztus 22. - ClaudiaTVM

A csatorna egyszer már bizalmat szavazott a fiatal mexikói színésznőnek, most ismét reményt fektetnek bele.

El vuelo de la Victoria – magyar elnevezésben simán csak Victoria, egy inspiráció töltetű telenovella, mely 2017-ben került bemutatásra Nathalie Lartilleux kezei közül.  Lartilleux producer asszony munkái nem ismeretlenek kis hazánk novella kedvelőinek körében. Lartilleux-tól kaptuk az Árva angyal (Cuidado con el Angel), Szerelem tengere (Mar de Amor), A macska (La gata), Maricruz (Corazon Indomable) és A sors útjai (Un camino hacia el destino) remek műveket (hát, ez lehet, hogy túl erős fogalmazás volt résszemről). Szeptember 2-tól még egy Lartilleux produkciónak örülhetünk, aminek kapcsán nem véletlenül említettem a bizalmat. Mi tagadás, a nézettségi mérleg a Török sorozatok javára billen a magyarok körében, gyakorlatilag bármit vehetünk a Törököktől, azt szereti a nép. Egyre kevesebb latin novella érkezik hozzánk, ha mégis jön valami, akkor az nagyon könnyed, romantikus mese, ami szülőföldjén, hát nem aratott nagy sikert. A Victoria is ilyen. Pedig a rózsaszín történetek nagy asszonya, Nathalie Lartilleux ezzel a sorozattal motiválni akart. Egy küzdő szellemű fiatal lányt mutatott be nekünk, aki könnyen belopja magát az ember szívébe, és ösztönzéssel tölti fel a mai ifjú novella kedvelőket. A sorozatnak sajnos nem volt varázsa, csúnyán elhasalt, ettől függetlenül lehet, hogy a magyar nézők körében sikeres lesz Victoria története.

 

 

 

Nézzük is a sztorit röviden:

Victoriának nehéz sors jutott. Szülőanyja lemondott róla, egy Chencha nevű asszony nevelte. Victoriának mindene a futás, arról álmodozik egy napon olimpiai bajnok lesz. Bármilyen akadály is kerüljön az útja elé ez a fiatal lány nem rémül meg, céltudatosan halad előre.

A bátor hősnő szerepében Paulina Goto látható, mellette Andrés Palacios, Mané de la Parra, Jorge Aravena, Elizabeth Álvarez, René Strickler, Susana Dosamantes, Jorge Poza, Natalia Guerrero, Helena Rojo játékát csodálhatjuk meg. Lessünk is bele a sorozat előzetesébe:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2915369566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása