Telenovellák Világa Magazin

„Soltero Con Hijas”: Irina Baeva örülhet a főszerepnek!

2019. augusztus 29. - ClaudiaTVM

Ez gyors volt! A casting még csak tegnap indult. A női vezető szerepért Altair Jarabo és Irina Baeva csatázott, a győzelem pedig Baeva-é lett, ahogy azt előre megjósolták.

 

 

Az orosz gyökerekkel büszkélkedő színésznő pár évvel ezelőtt hagyta maga mögött hazáját, hogy megvalósítsa álmát. Baeva példaértékűen vágott neki az ismeretlennek, a Televisa színészképzőjében végzett, első bemutatkozása a Muchacha italiana viene a casarse-ben (Fiorella) volt, utána rögtön a Pasion y Poder-ben (Szeretned kell!) kápráztatta el a közönséget, ennek köszönhetően 2016-ban első főszerepének örülhetett a Vino el amor című telenovellában, idén pedig az El Dragón-ban láthatjuk majd. A színésznő kezdeti szimpátiája nagyon sokat romlott Gabriel Soto-val kialakult románca miatt.

Az InforNovelas értesülései szerint Juan Osorio őt választotta újdonsága élére, melyben ismét szerelmével, Gabriel Soto-val dolgozhat együtt. A rossz májú megjegyzések már is teret kaptak, lehet olyat olvasni, Soto miatt kapta a színésznő a szerepét.

Baeva tehetségét nem vitatom, biztos szuperül fognak Gabo-val mutatni, egy kicsit sajnálom Altair Jarabo-t, de szerintem ezzel sokan vagyunk így, neki már nagyon ki járna a hősnői státusz.

 

Gabriel Soto-val a „Soltero Con Hijas” castingján:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3015369576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása