Telenovellák Világa Magazin

Szenzációs hír! Gaby Spanic visszatérhet a Televisa falai mögé!

2019. szeptember 07. - ClaudiaTVM

Most, hogy túl vagyunk Patricio Wills elbocsájtásán, új szelek fújnak a Televisa sokat megélt folyosóin. Wills helyét José Eduardo Murguía vette át, vele pedig a hagyományos vonal erősítésére lehet számítani a novella gyártó társaságnál. Veterán mellőzött producerek fordultak meg újra az álom gyárnál, telis-tele új ötletekkel. A magazinhoz tartozó facebook oldalra fel is került egy kép, amin Murguía társaságában vígan mulattak a legendás producerek.  Ennek a közös találkozón készült fotónak köszönhetően a pletyka gyárosok szorgosan gyártják híreiket, amik nagy valószínűséggel túllépik a szóbeszédet. Nagy rá az esély, hogy Nicandro Díaz, Carlos Moreno, vagy Salvador Mejía ismét a Televisa égisze alatt remekeljen.

Más hírek is szárnyra kéltek. A telenovellák világa egyik legkedveltebb csillaga, Gaby Spanic neve is gyakori vendég lett a médiában, egyes hírmorzsák szerint még ebben a szezonban láthatjuk az ikonikus színésznőt, aki a Paula és Paulina főszerepében vált igazán ismerté.

 

gaby_spanic_0.jpg

 

A tehetséges és gyönyörű színésznő, 2010-ben játszott utoljára Televisa novellában, Nicandro Díaz keze alatt készült Soy tu Duena-ban (Riválisok/A csábítás földjén), majd TV Azteca produkciókban kapott lehetőséget, utolsó munkája a tavalyi pilot szezonban volt, a Casino szériában, ami körül azóta is síri csend van.

Gaby rajongói titkon mindig is abban reménykedtek kedvencük visszatér a Televisa-hoz, amire most minden esély adott. A fáma szerint Spanic Juan Osorio nevével fémjelzet „Soltero con Hijas” szereposztásában térhet vissza, míg más hírek attól hangosak Nicandro Díaz bedobta új sorozat tervét, melynek színész gárdájában Gaby Spanic biztos résztvevője lesz.

Nem ez az első pletyka a színésznő Televisa-s visszatéréséről, eredetileg Carmen Armendariz „La Usupadora” feldolgozásában vendégszereplőként tiszteletét tette volna, ám nem sikerült közös nevezőre jutniuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4415369584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása