Telenovellák Világa Magazin

Barbara Mori élete legszomorúbb fejezetéről mesélt

2019. október 13. - ClaudiaTVM

A gyönyörű és tehetséges, uruguayi gyökerekkel büszkélkedő színésznő, Barbara Mori nem szívesen beszél múltjáról, magánéletét igyekszik óvni a nyilvánosság kíváncsisága elől. Nemrég azonban kivételt tett és élete legfájdalmasabb időszakáról, gyermek és kamasz éveiről mesélt.

Sokan nem is gondolnák, hogy a színésznőnek nagyon kemény gyermekkora volt. Édesanyja elhagyta, neki pedig egy alkoholista apával kellett együtt élnie. Barbara szűkszavúan csak annyit mondott gyermek éveiről, nem volt benne szeretet csak fájdalom. Folytonos üresség és a menekülés gondolata foglalkoztatta ezért nagyon fiatalon, 14 éves kora óta dolgozott, elvállalt mindent, hogy lehetőséget adjon magának, szabaduljon a családi fészekből. Volt pincérnő, táncos, mígnem 17 évesen modellkedés mentette meg a pokolból, amiben élt. A színésznő őszintén feltárta fizikai szépségének köszönheti mindazt ahogy ma él, hogy megtalálta azt az utat, amin járni szeret. A modell karrierje alatt szerette meg a kamerát, ébredt rá arra, színésznő akar lenni.

 

 

A Rubi feledhetetlen csillaga arról is beszélt, hiába érte sok siker, talált rá az a sok emlékezetes szerep, szívében mélyén mindig ott volt a fájdalom azért, amiért az anyja elhagyta. A gyógyulás apránként érte, fia iránt érzet határtalan szeretet segítette feldolgozni szörnyű múltját.

Barbara alig volt húsz éves mikor megszületett fia, Sergio, akit mindig maga mellett tartott, még a Rubi forgatása alatt is vele volt kisfia. Barbara Mori azon erős nők táborát erősíti, akik nem hagyták, hogy megtörje őket az élet, szakmájában kivételes tehetség, csupaszív édesanya, és már boldog nagymama.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7515369606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása