Telenovellák Világa Magazin

A legendás Esmeralda telenovella színésznője megmutatta gyönyörű gyermekeit

2019. október 23. - ClaudiaTVM

Még azok körében is ismerősen cseng Esmeralda neve, akik igyekszenek távoltartani magukat a telenovellák világától. A kultikus sorozat nemcsak latin földön, az egész világon végig söpört.

Salvador Mejía mesterműve a 90-es évek végén, egészen pontosan 1997-ben lett bemutatva Mexikóban, 98-ban pedig hozzánk is megérkezett és nézők millióit ültette a képernyők elé. A sorozat főszerelmespárja Esmeralda és Jose Armando, az-az Leticia Calderon és Fernando Colunga azonnal meghódította a közönséget. Persze nemcsak ők, a novella többi szereplője is jó benyomást tett a közönségre, különösen a gőgös Graciela-t megformáló Nora Salinas.

A szerény körülmények közt nevelkedett Salinas Gracielita karakterével robbant óriásit a telenovellák világában. A gyönyörű és mindig mosolygó színésznő ma is a Televisa égisze alatt dolgozik, karrierje mellett két gyönyörű gyermek büszke édesanyja. Második házaságából született kislányát, Scarlett-et gyakran megmutatja, az első frigyből született fiát ritkábban.

Nora nemrég érzelmes képet osztott meg, amin mindkét gyermeke szerepel. A fotó szépsége alatt fájdalom is lapul, hiszen a színésznő elsőszülöttje nem vele, hanem az édesapjával él, mivel a fiút a bíróság az apának ítélte. A sugárzó színésznő se veled se nélküled kapcsolatban élt Miguel Borboll-al, a férfi válásuk során bipoláris zavarokkal küzdő, alkoholista nőnek festette le a színésznőt, ezek az állítások pedig győztek, így a fiú teljes felügyelete az apánál van, plusz még tartásdíjat is kell fizetnie a színésznőnek exének.

Nora fotója letarolta a netet, mindenki az anyai szeretettet csodálja az arcán, ahogy fiára néz, le sem tagadhatná mennyire szereti gyönyörű gyermekeit. A színésznő azt is megosztotta velünk, neki az a legfontosabb, hogy gyermekei boldogok legyenek, fia felügyelete nem nála van, de a közelében él, csupán azért nem mutogatja oly gyakran, mint kislányát, mert a fiú nem szereti a rivaldafényt.

Íme a kép a színésznővel és csemetéivel, Jose Miguel és Scarlett.

let_lt_s_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5115369612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása