Telenovellák Világa Magazin

„Médicos”: Jose Alberto orvosai készen állnak a kezdésre

2019. október 26. - ClaudiaTVM

A Televisa jó érzékű producere, Jose Alberto Castro ismét sikerre készül, új sorozatában felvonulnak a mexikói sorozatvilág legnagyobb csillagai, főszerepben: Livia Brito és Daniel Arenas, valamint Erika de la Rosa, Grettel Valdez, Carlos de la Mota, José Elías Moreno, Scarlet Gruber, Mauricio Henao, Federico Ayos, Isabel Burr, Daniel Tovar és Osvaldo de León.

medicosportada-834x630.jpg

A Por amar sin ley eszenciáját megőrizve Castro ezúttal az egészségügy világában építi ki szövevényes történetét. A sztori hősei egy mexikói kórházban dolgoznak, orvosok és ápolók, Castro célja, hogy újdonsága informatív legyen, érintve legyenek olyan problémák a történetben, ami a mexikói egészségügyben zajlik. Korábbi hírekkel ellentétben eredeti produkció vár ránk, nem egy Grace klinika feldolgozást fogunk kapni. Premier dátumunk már van, november 11-én a Las Estrellas műsorán(Hangsúlyozom az új olvasók kedvéért nem hazánkban lesz a sorozat!). Már az első kedvcsináló is befutott, lessünk is bele, hamarosan pedig részletesebben szemügyre vesszük a sorozat szinopszisát és karaktereit.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7615369622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása