Telenovellák Világa Magazin

Gaby Spanic és Arturo Peniche egymás ellen küzdenek: az egykori szerelmesek a Telemundo sikerműsorában találkoztak újra

2023. április 09. - ClaudiaTVM

A Televisa legendás csillagai, Gaby Spanic és Arturo Peniche a 2001-ben készült A betolakodó című telenovellában alakítottak szerelmespárt, de más sorozatban is játszottak együtt. A két népszerű színész most újra együtt szerepel a Telemundo gasztroműsorában, a TOP Chef Vip-ben bizonyítják, hogy a konyhában is megállják a helyüket.

5580144714_71f4771334_b.jpg

A venezuelai szépség, Gaby Spanic a telenovellák világa egyik legismertebb arca, igazi nemzetközi világsztár. A művésznő még hazánkban is megfordult, hogy a TV2 műsorában táncikáljon. Gaby új szerepei mellett szórakoztató műsorokban is szívesen szerepel, jelenleg a Telemundo gasztroműsorában aprítja a zöldségeket, szeretne a konyha legjobbja lenni, erre pedig minden esélye megvan, ugyanis a színésznő szeret és tud is főzni.

337529296_178962318242716_2350521065914881283_n.jpg

Persze a verseny nem egyszerű, Gaby versenytársai is értik a dolgukat. Az egyik legerősebb vetélytársa Arturo Peniche színész, akit olyan feledhetetlen sorozatokban láthattak a nézők, mint a Sonadoras – Szerelmes álmodozók, María Mercedes, Paula és Paulina, vagy A betolakodó. A 60 éves színész nem panaszkodhat, példás családi életet él, már büszke nagypapa, a karrierje fénye pedig egy kicsit sem kopott meg, minden évben tele a naptára. Peniche, csakúgy mint Spanic, imád főzni, közösségi oldalán gyakran mutat főzős videókat, izgalmas recepteket oszt meg követőivel, így nem is meglepő, hogy talán köztük dől el, ki a legjobb spanyolajkú celeb séf.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9018098858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása