Telenovellák Világa Magazin

Pletyka: Jövőre mégis csak elkészül a La doble vida de Estela Carrillo folytatása?

2019. október 27. - ClaudiaTVM

Az egyik legtehetségesebb női producer, Rosy Ocampo 2017 elején mutatta be a La doble vida de Estela Carrillo történetét, melyben olyan aktuális kérdések voltak érintve mint, az illegális latin bevándorlók helyzete az Egyesült Államokban, prostitúció, emberkereskedelem.

Szeretem Ocampo munkáit, tud romantikát teremtetni, mókás helyzeteket és nem fél sorozataiban a már említett komoly témáknak helyet adni. A La doble vida de Estela Carrillo sztorijában Ariadne Díaz tündökölt Estela szerepében, egy egyedülálló édesanyát alakított, aki tragikus múltját maga mögött hagyva érkezik az ígéret földjére, minden erején azon dolgozik, hogy kislányát biztonságos környezetben felnevelje. Az idilli békés életnek egy rasszista indíttatású támadás vet véget, amiből Estela hősként jön ki, csak így félő, hogy kiderül hamis személyazonosággal él Amerikában. Így indul el a történet, egy szerelem kialakulása, miközben a múltjába is kaphatunk betekintést. Hősnőnknek volt egy nagy álma, hogy énekesnő legyen, ami meg is valósul, a lezárás pedig spoiler mentesen úgy történt, hogy folytatásért kiáltott.

58.jpg

A sorozat főszereplői: David Zepeda és Ariadne Díaz.

A producer asszony be is jelentette a 2. szezont, amit keze alatt edződött Eduardo Meza készített volna el. Hosszú huzavona után, a társaságban történt vezető cserék miatt Patricio Wills nem kért a folytatásból és törölték a terveket. Wills leváltása után borult minden, Ocampo is visszatért a Televisa-hoz, új munkáján, a Vencer el Silencion dolgozik, amiben szintén kényes témák lesznek érintve. Juan José Origel újságíró nemrég arról nyilatkozott, amint vége a Vencer el Silencio forgatásának, Ocampo elkészíti a La doble vida de Estela Carrillo várt folytatását. Egyenlőre érdemes pletykaként tekinteni Origel kijelentésére, egy biztos, sokan örülnénk a 2. szezonnak.

Tudom, hogy idehaza nem mutatták be Estella történetét, de azt is tudom sokan követtétek, ti örülnétek a folytatásnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr515369624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása