Telenovellák Világa Magazin

Az Első szerelem színésznői babát várnak!

2019. november 09. - ClaudiaTVM

Emlékeztek még a Televisa romantikus sorozatára, az Első szerelemre (Primer amor…a mil por hora)? A sorozat 2000-ben készült, majd 2004-ben hozzánk is megérkezett a TV2 műsorára. Pedro Damian szerethető romantikus novellája az 1987-es Quinceanera adaptálása volt az akkori időknek megfelelően. A sztori középpontjában két kamasz barátnő állt, akik lázasan készülődtek 15. születésnapjukra, ami a latin hagyományokban nagyon fontos év a lányok életében, ekkor hagyják maguk mögött a gyermekéveket, vállnak ifjú hölgyekké. Ezt a banzájt még a legszegényebb latinok is igyekszenek méltóképp megünnepelni. A sorozat eseményei is eleinte erre fókuszáltak, láthattuk az egymástól eltérő anyagi körülmények közt élő lányokat, a szerényebb társadalmi helyzetben élő Jovanat (Anahí), és legjobb barátnőjét, a gazdag Marinat (Ana Layevska), hogyan készülnek együtt a nagy ünnepségre. Ez így olyan bájosan hangzik, de a sorozat nagyon figyelmesen és jól adagolva érintett olyan problémákat, amik nem csak azokban az időkben, ma is érintik a fiatal lányokat.  Testvéri irigység, nemierőszak, bulimia, és az első szerelem, ami egyáltalán nem olyan édes, mint ahogy a romantikus könyvekben megírják.

Anahí és Ana Layevska

A sorozat producere két igazi tehetséget választott a lányok szerepére, Anahít és Ana Layevskat, mindkét színésznő generációjának ígéretes jelensége volt, a szakma nagyon sokat jósolt nekik. Anahí már egész kicsi lány kora óta a mexikói tévék képernyőjén tündökölt, nemcsak színészi fronton, énekesnői karrierjében is nagy csúcsokra ért.  A 2004-es Rebelde után a kritikusok úgy gondolták innen már nincs megállás. Egy picit tévedtek. Anahí a mai napig az egyik legkedveltebb mexikói csillag, karrierjét mégis eldobta szerelme kedvéért. Utoljára a 2011-es Dos Hogares (Kettős élet) telenovellában vállalt főszerepet, zenei albuma pedig 2016-ban jelent meg utoljára. Anahí 2015 óta Manuel Velasco politikus felesége, van már egy pici fiúk, jövőre pedig újra meglátogatja a családot a gólya.

Anahí férjével és kisfiával, a család már nagyon várja a második csemetét.

A ma már politikus feleség és családanya szerepét élvező Anahí, nemrégiben felfedte ismét fiús anyuka lesz, már a nevét is kiválasztották a csöppségnek, Emiliano.

Ana Layevska egyik legszerethetőbb karaktere a 2008-ban bemutatott Kedves ellenség (Querida enemiga) főszerepében volt, a színésznő nem akart csak pozitív szerepekben remekelni, bátran mondott igent aljasabbnál-aljasabb figurák alakítására, akiket remekül formált meg. Anahíval ellentétben esküvője és első gyermeke születése után sem állt meg, jelenleg is aktívan forgat, miközben második csemetéje érkezésére készül. Szinte egy időben fognak szülni Anahíval.

Ana és kislánya, Masha.

Anahí és férje nagy családot szeretnének, míg Ana Layevska két gyermek után bezárja a babagyárat, aminek a színésznő férje nem igazán örül.  

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6715369634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása