Telenovellák Világa Magazin

Aracely Arámbula visszatérhet a Televisa-hoz!

2019. november 28. - ClaudiaTVM

Az oldalon már szó esett róla, hogy az egykori szerelmes álmodozó, Aracely Arambula visszatérhet az álomgyár égisze alá.

letoltes-10.jpg

A tehetséges és gyönyörű színésznő a Televisa falai mögött edződött, olyan siker novellák élén brilírozott a társaság színeiben, mint a Maria del Carmen, A szerelem ösvényei, Vad szív és a már említett Sonadorsa – Szerelmes álmodozók. Arambula 2013-ban úgy döntött a konkurenciához, az amerikai székhelyű Telemundo-hoz igazol, mivel úgy érezte a Televisa-nál nem becsülik meg. A váltás kifejezetten jót tett a fenoménnak, a Telemundo-nál lehetősége volt erős karakterek bőrében megvillantani színészi képességeit, a cég első számú női csillagává nőtte ki magát. Aracely Az örökség, Lucia – A sors üldözöttje és a La Dona főszerepeiben bizonyított, a La Dona-t annyira szerette a közönség, hogy a társaság berendelte a 2. évadott, amit jövőre küldenek képernyőre. A sorozat promo hadjárata hamarosan indul, novella rajongók gyermeki izgalommal várják a La Dona folytatását, melynek élén Aracely mellett olyan nagy nevű novella csillagok kaptak főhősi státuszt, mint Carlos Ponce és David Zepeda.

Egy ideje meglepő szóbeszéd kezdett terjedni, mégpedig, hogy Aracely nyitott a társaság váltásra. A felröppent fáma odáig röppent, hogy a színésznőt látni vélték a Televisa-nál, novellás oldalak attól hangosak, hogy Nicandro Díaz-al ült le tárgyalni. Díaz jövőre új projekttel készül, ami a „La Mexicana y el Gringo” címet viseli, a szereposztást pedig pazar gárdával képzeli el. Hősnőnek Lucero, Gaby Sapnic neve is felmerült, most pedig Aracely Arambula csatlakozott a lehetséges főszereplő jelöltek közé.

Mit gondoltok? Csupán pletyka, vagy valóbban esélyes Aracely hazatérése a Televisa,hoz, és ha igen, jó döntésnek tartjátok, hogy otthagyja a Telemundo-t?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2015369650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása