Telenovellák Világa Magazin

A Sonadoras – Szerelmes álmodozók színésznője tűzijátékokkal ünnepelte fia születésnapját

2020. január 04. - ClaudiaTVM

Jacqueline de la Pena szerepében ismertük meg Aracely Arambulat, a Sonadoras – Szerelmes álmodozók főszereplői közt. A szép színésznőnek nincs oka panaszkodni, szakmailag sikerben fürdik, és ami a legfontosabb, két egészséges gyermek büszke anyukája.

letoltes_1.jpg

Aracelyra igaz a mondás, sikeres a munkában, a szerelemben már kevésbé. Évekkel ezelőtt a latin melódiák sármőre, Luis Miguel rabolta el a szívét, kedvéért még a karrierjét is hanyagolta, az együtt töltött idő alatt két kisfiúk született. A színésznő és énekes frigye 4 évig tartott, majd csúfos válás következett. Luis Miguel még a fiaival sem ápol kapcsolatot, mesés vagyonából a gyerektartás körül is megy a hercehurca. A válás után Aracely a nulláról építette fel karrierjét, vált a Telemundo novellagyártó cég királynőjévé. Az egyik legkapósabb csillag, kinek kegyeit több férfi is kereste az elmúlt évek alatt, de a randevúk nem jártak sikerrel. Egyedül Sebastian Rullival tűnt úgy, működni fog a dolog, de jött Angelique Boyer és pont került a románcra.

 A színésznő életében két fia, Miguel és Daniel jelentenek mindent, kialakulóban lévő kapcsolataiban már a legelső találkozásnál leszögezi. Igazi anya tigris, fiainak mindent megad, képet csak ritkán posztol róluk, akkor is nagyon sejtelmesen.

Január 1-én első szülöttje, Miguel 13 éves lett, a jeles napot Acapulcoban ünnepelték. A szülinapi partit Aracely testvére, Leonardo szervezte, varázslatos tűzijáték parádéval kedveskedve unokaöcse előtt. A színésznő instagram oldalára feltöltött egy képet az ünnepeltről, amin a tűzijátékban gyönyörködik.

aracely-foto-miguel1-z.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4115393812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása