Telenovellák Világa Magazin

Maite Perroni eldobja a mikrofont – Az árva angyal színésznője csak a színészetre szeretne koncentrálni

2020. január 04. - ClaudiaTVM

Cserfes és vadóc természetű Marichuy szerepében bebetonozta magát a telenovellák világába Maite Perroni. Az árva angyal főszerepe után sorra kapta a telenovella és filmes felkéréseket a tehetség, nevét az egész világon ismerik. Maite a rengeteg teendő mellett belevágott abba, amibe sok pályatársa próbált szerencsét, az éneklésbe.

ed1bd268864e3538a584f92adc229b37.jpg

Duettek, kislemezek, albumok és koncert sikerek, a színésznő szárnybontogatása az énekesi színpadon kirobbanóan sikerült, dalait imádja a közönség. Maite interjúi során mindig hangoztatja, egyik fele a színészet, másik az éneklés. Épp ezért meglepő a csillag legutóbbi nyilatkozata, miszerint a jövőben csak a színészi karrierjére szeretne fokuszálni, az éneklést pihenteti.

Maite Perroninak nincs szégyenkezni valója, az énekesi pályán egetrengető eredményeket produkált.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9115393806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása