Telenovellák Világa Magazin

Maite Perroni babát vár: az Árva anygal csillaga először pozol áldott állapotban

2023. március 05. - ClaudiaTVM

A tavalyi év elég hangos volt Maite Perroni szerelmi életétől, mivel a színésznő régi barátjával melegedet össze, aki Claudia Martin-al élt házastársi kapcsolatban.

li4mgu8dan3yilmn.jpg

Andrés Tovar és Maite Perroni románca megosztja az embereket. Sokáig titkolták visszonyukat, majd zsarolás hatására jelenteték be, hogy egy párt alkotnak. A románc óta Perroni vesztett népszerűségéből, hisz egy kedvelt pályatársa férjét szerette el, bár kikéri magának, hogy miatta történt volna a válás.

A szerelem minden legyőz!

A botrány óta sok minden történt a színésznővel. Férjhez ment Tovarhoz, élete legfontosabb sorozata a Triada bemutatásán is túl van, most pedig bejelentete, hogy első gyermekével várandós.

aa17zbvb.png

Maite a Caras magazin-ban jelent meg először áldott állapotban, gyönyörű képeken tudata a világgal, hogy anyai örömök elé néz. A színésznő azt is elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit már nagyon várnak férjével.

teitoti8p6568i6t.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2218064760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása