Telenovellák Világa Magazin

Michelle Renaud példát szeretne mutattatni – A színésznő az önelfogadásra szeretné biztatni az embereket

2020. február 02. - ClaudiaTVM

A telenovellák világa egyik leggyönyörűbb színésznője, Michelle Renaud évekkel ezelőtt szépészeti műtéten esett át, implantátumokkal megnagyobbította melleit. Renaud nemrég komoly döntésre szánta el magát, megszabadult szilikon melleitől.

sin-tc3adtulo10.jpg

Az idegen anyag 9 évig volt a színésznő testében, ami elmondása szerint folyamatos kellemetlenségeket okozott neki, gyakori görcsös fájdalmak kísérték végig a hétköznapjait. Talán ezeknek a fájdalmaknak köszönhetően még álmában sem tudott elszakadni az implantátumok okozta kellemetlenségektől, gyakori visszatérő álma volt, hogy méreg van a testében. Michelle szerelmével, Danilo Carrera-val közösen hozta meg a döntést, orvoshoz mennek, ahol kiderült a színésznő szilikonjaival gond volt, ezek után nem is gondolkodott tovább és eltávolíttatta az implantátumokat testéből.

Michelle most mindenkit arra biztat, fogadják el testüket, szeressék magukat az emberek úgy ahogy vannak, ne válasszák a szilikont, az egyáltalán nem egészséges.

A színésznő szavain megéri elgondolkodni, főleg azoknak, akik úgymond egészségesen élnek és erről is prédikálnak, de azért szilikontól dagad a mellük.

83639488_1089703601379052_3861797016447221760_n.jpg

A színésznő ezzel a képpel kampányol a műtétek ellen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6315450826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása