Telenovellák Világa Magazin

Ki lesz Rosy Ocampo új novellájának főhősnője?

2020. február 09. - ClaudiaTVM

Ahogy arról már az oldalon értesülhetettek, a Televisa színeiben remeklő, Rosy Ocampo idén gőzerővel menetel a telenovellák világában. A producernő új alkotása, a „Vencer el Miedo” jelenleg a Las estrellas műsorán látható, Ocampo nem tervez pihenőt tartani, heteken belül új munkájának felvételeit kezdi meg, melynek férfi főszereplője David Zepeda lett.

A sorozat történetéről halvány sejtések terjengenek, mégis milyen hangulatra számíthatunk, a legfoglalkoztatottabb kérdés most a sorozat kapcsán, ki lesz az a színésznő, akit David Zepeda oldalán láthatunk majd. A telenovellás oldalak két névtől hangosak, az egyikük Silvia Navarro, a másik Claudia Alvarez.

2017-09-15-photo-00000089.jpg

Silvia Navarro

Silvia neve idén két produkció kapcsán is felmerült, nyílt titok, hogy Nicandro Díaz aktív tárgyalásokat folytat a színésznővel, szeretné, ha új novellája élén, Juan Soler oldalán lenne látható. Sokan a páros részvételét már előre elkönyvelték, ez azonban még pletyka, nincs hivatalos megerősítés! A legfrissebb hírek szerint pedig nem tud közös nevezőre jutni Díaz a színésznővel, ezért most Ocampo kereste meg ajánlatával.

83864102_2523038031270335_5238829274609221632_n.jpg

Claudia Alvarez

A nemrég édesanyává vált Claudia Alvarez máris visszavágyik a telenovellák világában, Rosy vele is megbeszéléseket tart, nagy valószínűséggel a két színésznő közül fog eldőlni, ki kapja majd a főszerepet.

Ti mit gondoltok? Kit látnátok szívesen David Zepeda oldalán?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4415466274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása