Telenovellák Világa Magazin

„Imperio de Mentir”: négy színész neve is megerősítést nyert!

2020. február 23. - ClaudiaTVM

Gizelle Gonzalez keze alól érkező török adaptációjának élén Angelique Boyer és Andres Palacios főszereplése mellett négy nagy névvel gazdagodott az alakulóban lévő szereposztás.

83338863_815613058914887_5458135917686983842_n.jpg

Két fiatal tehetség, Scarlet Gruber és Tania Lizardo mellett, a Televisa legendáinak is jutott hely, Alejandro Camacho-nak és Leticia Calderon-nak.

A fáma szerint Calderon Boyer anyukáját fogja alakítani a sorozatban, Camacho figurájáról még nincs hír, az biztos, Boyer-el régi barátként fognak együtt dolgozni, ez a produkció lesz a harmadik telenovella, amit együtt csinálnak végig.

leticia-calderon.jpg

Leticia Calderon

Gruber biztos, hogy ördögi mosolyt fog villantani a képernyőn, Lizardo karaktere, a főszereplő, Palacios testvére lesz. Gonzalez szereposztása eddig nagyon jól alakul, az év egyik legígéretesebb novelláját hozhatja össze a jó érzékkel megáldott producernő.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6515487932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása