Telenovellák Világa Magazin

„El Dragon”: Áprilisban érkezik a 2.évad!

2020. március 08. - ClaudiaTVM

Sebastian Rulli főszereplésével készült sorozat, az „El Dragon” a Netflix kínálatában elérhető, méghozzá magyar felirattal. Sok néző csalódottan vette tudomásul, hogy eddig csak az 1. szezon tekinthető meg, a folytatásról semmi infó. Jó hír nekik, hamarosan érkeznek az új epizódok.

el-dragon.jpg

Az „El Dragon” teljesen leforgatott sorozat, összesen 82 részből áll, amit 2 szezonra bontottak, eddig 38 epizód ment le belőle, a folytatás április 1-én válik elérhetővé a Netflix-en, olvasható a Direto Do México oldalán, hogy ezzel véget-e ér a történet egyáltalán nem biztos, a főforgatókönyv szerint igen, de az elmúlt hetekben felütötte a fejét olyan pletyka, hogy jó nézőszámok esetén talán készítenének 3. szezont is.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5915510746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása