Telenovellák Világa Magazin

Napi friss: Ariadne Díaz visszalépett, nemet mondott Juan Osorionak!

2020. október 21. - ClaudiaTVM

Miután nemrég megerősítést nyert, hogy a Televisa tehetséges színésznője, Ariadne Díaz lesz Juan Osorio új sorozatának egyik főszereplője, bombaként robbant a hír, hogy a csillag meghátrált.

121776285_3169578879835052_1642269097701248308_o.png

Hát, nem indul túl jól Osorio mester új telenovellájának előkészületei. Ahogy arról már olvashattatok, a producer Livia Britot szerette volna a novella élén látni, csakhogy a színésznő botrányba keveredett, ezért a Televisa nem szeretné, ha a jövőben Brito szerepelne. A csalódott Osorio kénytelen volt tudomásul venni a vezetőségi döntést, ezért új színésznő után nézett.

Elég gyorsan meg is találta, ki lehetne a legjobb Brito helyett, Ariadne Díazt választotta, részvételét hivatalosan is megerősítették, ám most a nem várt fejleményektől hangos a média, ugyanis a tehetség visszalépett, nem szeretne Juan Osorio sorozatában játszani. A producer és a közönség is csak nagyokat pislog a jelenlegi helyzet miatt, egy biztos, a női főszerep szabaddá vált, kíváncsian várjuk, kit választ majd a romantikus komédiák nagymestere újdonsága élére.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr416249100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása