Telenovellák Világa Magazin

Ariadne Díaz visszatér! A színésznő Juan Osorio új sorozatában kapott főszerepet!

2020. augusztus 30. - ClaudiaTVM

A Televisa falai mögött szárnyaló színésznő, Aradne Díaz 2018-ban vállalt utoljára főszerepet, a „Tenías que ser tú” élén láthattuk, azóta nem kért a rivaldafényből, mondhatni visszavonultan, távol a telenovellák világától élte hétköznapjait.

ariadnediazmezcalent.jpg

Pedig bőven kapott ajánlatokat, igen kapóssá vált, még a konkurencia is megpróbálta elcsábítani, de a színésznő elutasított minden ajánlatot, fia nevelésére koncentrált. Visszanézve nyilatkozatait nem is vártuk, hogy ilyen hamar igent mond egy új főszerepre. Díaz-t Juan Osorio csábította vissza a telenovellák világába.

A romantikus komédiák nagy mestere, Juan Osorio idén is forgatni fog, egy koreai sorozat történetét készül adaptálni, ami a „Qué pasa con mi familia” címre hallgat. A producer újdonsága élére Livia Brito-t szemelte ki, azt pedig már megszokhattuk, ha a producer valakivel együtt akar dolgozni, az úgy lesz. Brito részvétele könyvelhető volt, a szereptől végül azért esett el mert barátjával bántalmaztak egy lesifotóst. Viselkedése miatt a Televisa egy ideig nem kívánja a színésznő arcát reklámozni, ezt Osorio-nak is megmondták. A producer nehezen engedett a felső-nyomásra, kiszemeltje helyett Claudia Martin neve merült fel, nemrég azonban bejelentette, ki lesz a novella női főszereplője. Nagy meglepetésünkre Ariadne Díaz-al sikerült megállapodnia.

A mester sorozatában további színészek részvétele is megerősítést nyert, főbb szerepekben: Diana Bracho, Rafael Incián, María Sorte, Cesar Évora, Julian Gil, Emilio Osorio és Nicole Chávez részvétele lett megerősítve. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3416183112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása