Telenovellák Világa Magazin

Livia Brito főszerepre esélyes, a szép színésznő neve Juan Osorio új sorozata kapcsán merült fel

2020. július 19. - ClaudiaTVM

A 33 éves kubai gyökerekkel büszkélkedő tehetség, Livia Brito nemrég botrányos magatartásával került a média figyelmébe, amikor barátjával együtt bántalmaztak egy fotóst, a balhéról videó is készült, a színésznő azóta bocsánatot kért viselkedéséért, ennek ellenére jelenleg is sokan csámcsognak a sztorin, pedig most egy készülő új sorozat kapcsán is felmerült a neve - erről is lehetne beszélni.

5-things-you-didnt-know-about-livia-brito.jpg

A romantikus komédiák nagymestere, Juan Osorio idén tervezi elkezdeni új telenovellájának felvételeit, jelenleg az ilyenkor szokásos előkészületek zajlanak. A producer újdonsága „Qué pasa con mi familia?” címre hallgat, ami egy 2014-ben bemutatott koreai sorozat mexikói adaptációja lesz.

A sorozat felvételeit októberben szeretné elindítani Osorio mester, jelenleg a produkció szereposztását válogatja össze, eddig 2 színész részvétele lett megerősítve, az egyikük a producer fia, Emilio Osorio, akinek nem először adott lehetőséget a papa, a kamasz tehetsége pedig vitathatatlan, a másik biztos csillag a csapatban Diana Bracho, akivel szintén nem először fog együtt dolgozni Osorio.

Osorio új munkájában a családi szeretet és összetartás fontosságára igyekszik majd felhívni a figyelmet, a történetben egy három gyerekes özvegy asszony és családja életébe nyerhetünk bepillantást. Az asszony gyerekei már felnőttek, ennek ellenére igyekszik életüket a helyes mederbe terelni, megtanítani nekik, hogy a testvéri szeretetnél, összetartásnál semmi nem lehet fontosabb.

Osorio a női főszerepre Livia Britot nézte ki, a színésznő utolsó munkája a Médicos élén volt, a producer nagyon elégedett Brito színészi teljesítményével, szerinte tökéletes lenne a karrierista testvér szerepére. Jelenleg Livia Brito a legerősebb jelölt a szerepre, hamarosan megtudjuk sikerül-e megegyezniük, vagy Osorio más színésznő után nézhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4016037242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása