Telenovellák Világa Magazin

Kate del Castillo a Telemundo új sorozatának főszereplője lesz!

2021. február 18. - ClaudiaTVM

Az elmúlt év nyomott hagyott a telenovellák világán, sok sorozat munkálatai csúsztak, a gyártók alkalmazkodva a helyzethez nagy tervekkel kezdik az évet.

t-kate-del-castillo-netflix-role-ingobernable.jpg

Kate del Castillo

A Telemundo-nál több meglepetést is tartogatnak, legnagyobb sztárjaikkal igyekeznek a tévéképernyők elé ültetni a nézőket. A cég első számú színésznője, Kate del Castillo idén két sorozat főszerepében is látható lesz.

Ahogy arról már értesülhettetek, a La Reina del Sur 3. évada megkapta a zöld utat, ha semmi nem szól közbe, még idén bemutatásra kerülhet a folytatás. Az biztos, hogy a sorozat hősnőjét életre keltő Kate del Castillo izgalmas szezon elé néz, hisz a társaság egy másik produkció szereposztásában is gondolt rá. A sorozatgyártó Armas de Mujeres címen emlegeti azt a sorozatot, melyben négy jómódú nő férjét lecsukják, a nőknek össze kell fogniuk, ha megakarják őrizni fényűző életüket, ha szükséges, férjeik helyét átveszik az alvilágban. Egyelőre csak ennyi lett megosztva a sztoriról, valamint, hogy Kate mellett a másik három feleséget Roselyn Sánchez, Sylvia Saenz és Jeimy Osorio alakítják.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6116432046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása