Telenovellák Világa Magazin

A szenvedélyek lángjai 2. évad előzetes: a Reyes fivérek hamarosan visszatérnek

2022. február 05. - ClaudiaTVM

Ki gondolta volna, hogy 19 év után folytatást kap a Telemundo egyik legsikeresebb sorozata, a Pasion de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai). A novellarajongók vegyes érzelemmel fogadták a 2. évad bejelentését, egyrészről nagy az öröm, hogy a régi kedvencek visszatérnek, másrészről egy kicsit mindenki tart attól, hogy a tartalom nem lesz jó.

image_17.jpg

A felmerülő kérdésekre hamarosan választ kapunk, ugyanis február 14. visszatérnek a Reyes fivérek, érett, családos emberként, hogy szembenézzenek a famíliát fenyegető veszélyekkel. Ahogy ilyenkor a premier előtt szokás, a Telemundo nagy erőkkel promozza a közelgő kezdést. A hangulatos plakát és karakterképek mellé izgalmas előzetes is érkezett, amiből kiderül, hogy félelemre semmi ok, nagyon jónak ígérkezik a folytatás.

A történet hőseinek álomszerű életét egy váratlan gyilkosság bolygatja fel, a gyanúsítottak közt Juan (Mario Cimarro) és Norma (Danna Garcia) három fia merül fel mint lehetséges elkövetők. Az idilli kis város, melyben a Reyes testvérek családjaikkal élnek, más váratlan meglepetéseket is tartogat.

image_1_6.jpg

Mario Cimarro és Danna Garcia

Íme az előzetes, melyből kiderül, hogy Rosario Montes (Zharick León) fog még kellemetlenségeket okozni a főszereplők életében:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2917205312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása