Telenovellák Világa Magazin

Váratlan meglepetés: Michel Brown mégis elvállalta Franco szerepét!

2021. december 21. - ClaudiaTVM

Új divat hódít a telenovellák világában, rég lezárt sikersorozatok kapnak 2. évadot. Hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el saját maga, mindenesetre érdekes a régi kedvenceket újra látni híres karaktereik bőrében. Így lesz ez 2022 februárjába, amikor is a Reyes-fivérek 19 év után visszatérnek, megnézhetjük miként alakult életük.

636608606887883352-michael-brown-telemundo.jpg

A szenvedélyek lángjai igazi szerelem projektnek ígérkezik, a folytatásra mindenki igent mondott, kivéve két színészt. Az egyikük Michel Brown, aki hosszas egyeztetés után végül mégis csak felszállt a fedélzetre, már el is kezdte a forgatást.

Pedig nagyon nem hajlott rá a jóképű és tehetséges színész. Először arra hivatkozott, hogy rég lezárta Franco karakterét, majd a sok rá váró munka miatt tartotta elképzelhetetlennek a feladatott, hogy csatlakozzon a folytatáshoz. Végül a Telemundo fejesei és a rajongók rábírták, így mégis igent mondott a szerepre.

2gxvrq22dzdjhjw2bw2nb5ft6y.jpg

Reyes fivérek: Juan Alfonso Baptista, Mario Cimarro és Michel Brown.

Az Argentin színész nagyon lelkes, posztolt is egy videót a forgatás első napjáról, ismét Franco-ként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Moisés González (@moises.gzl) által megosztott bejegyzés

Van, aki azonban nem tér vissza, a nagypapát alakító Jorge Cao-t nem sikerült meggyőzni a készítőknek, így karakterét egy másik színész vette át.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9516789174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása