Telenovellák Világa Magazin

Salvador Mejia új telenovellája parádés szereposztásban hamarosan képernyőre kerül: Gaby Spanic és Eduardo Yanez is részesei a gárdának!

2022. február 05. - ClaudiaTVM

A Televisa idén nem aprózza el, sok új ígéretes sorozat fog érkezni a társaság égisze alól.

image_3_2.jpg

A sorozat főszereplői: Gonzalo Garcia Vivanco és Alejandra Espinoza.

Ha azt mondom, hogy Salvador Mejía, sokan a szívükhöz kapnak, hisz a mester rengeteg fantasztikus novellát hozott össze eddigi munkássága során, gondoljunk csak a régi nagy klasszikusokra: Esmeralda, Rosalinda, Paula és Paulina, de azt sem szabad feledni, micsoda agymenései voltak Mejíának, az utóbbi években olyan sorozatok kerültek ki a kezei közül, amik hagytak kellemetlen szájízt maguk után, ilyen volt a Triunfo del amor, Mundo de firas és a La Tempestad.

A producer idén újra hallat magáról, új produkciója a Corazón Guerrero címet viseli, a sztori nem eredeti ötlet, hanem adaptáció, az Argentin Valientes adaptációja. A történet főhősei három fivér, akiket gyermekkorukban szétválasztanak apjuk halála után. A testvérek felnőtt korukban újra találkoznak, megfogadják, hogy bosszút állnak azon az emberen, aki tönkre tette a családjukat.

image_4_1.jpg

A három fivér Christian de la Campa, Gonzalo Garcia Vivanco, Rodrigo Guirao és Altair Jarabo.

A forgatás már javában zajlik, nagy tempót diktál a stáb, ami nem is csoda, hisz márciusban bemutatásra kerül a produkció a Las Estrellas műsorán. Ha valamit pozitívumként lehet elkönyvelni Mejía alkotásaival kapcsolatban, az a szereposztás, mindig remekül választja ki hőseit. A Corazon Guerrero szereposztása is szuper, régi ismert arcok és fiatal új reménységek egyaránt részesei a produkciónak. A három fivér szerepében Gonzalo Garcia Vivanco, Rodrigo Guirao és Christian de la Campa kapták a lehetőséget, női fronton pedig Alejandra Espinoza örülhet. A gárda részesei még Diego Olivera, Sabine Moussier, Natalia Esperón, Ana Martín, Altair Jarabo, Oké Giner, valamint Gaby Spanic és Eduardo Yanez is részesei a csapatnak.

image_2_3.jpg

Gaby és Eduardo a főszereplők szüleit keltik életre.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5917205564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása