Telenovellák Világa Magazin

Ingrid Martz Gabriel Soto anyját alakítja az új Díaz novellában: a színésznő számára megtiszteltetés az új karaktere

2022. augusztus 10. - ClaudiaTVM

A 42 éves Ingrid Martz egy időre szögre akasztotta a színészmesterséget, jelenleg igyekszik minél több időt tölteni kislányával.

ingrid-martz-feet-6513698.jpg

A Megkövült szívek és a Maricruz csillaga egy ideje forgatások nélkül éli napjait, Nicandro Díaz kérésére azonban nem tudott nemet mondani, ezért elvállalta, hogy különleges szereplőként részt vegyen a Los caminos del amor fedélzetén.

A színésznő a főszereplő Gabriel Soto édesanyját fogja alakítani, pedig a való életben Soto 5 évvel idősebb csak a pályatársától. Még mielőtt bárki a szívéhez kapna, Díaz nem követi el azt az ostobaságot, hogy a két színészt együtt szerepelteti, szóval mindenki megnyugodhat. Ingrid karaktere emlékek formájában kerül elő a sorozatban, a főszereplő és testvére gyakran visszagondolnak szeretett édesanyjukra, aki kiskorukban meghalt.

7bc8507eadd010acf3c8b21edcbb5caa.jpg

Ingrid Martz kislányával. 

Ingrid Martz nagyon jó kapcsolatot ápol a producerrel, az első szerepét neki köszönheti, épp ezért is mondott igen a karakterre.

A bájos színésznő nemrég posztolt egy képet, hogy fog kinézni új szerepében:

image_1_11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2217905373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása