Telenovellák Világa Magazin

Los caminos del amor: Nicandro Díaz új sorozatot készít Gabriel Soto és Susana González főszereplésével

2022. július 30. - ClaudiaTVM

A mester új munkájának háza táján a csapó elcsattant, melynek élén a Televisa jelenlegi első számú sármőre, Gabriel Soto, partnerét pedig Susana González alakítja.

296261957_5390273627753614_8048465634463110888_n.jpg

Gabriel Soto és Susana González régóta ismerik egymást, évekkel ezelőtt a Szeretők és riválisokban dolgoztak együtt.

Díaz mester idei nagy dobása nem eredeti történet, a producer egy chilei sorozatot, az El camionero sztoriját adaptálja saját stílusában, a premier november elején várható Mexikóban.

A Los caminos del amor történetében Soto egy kamionsofőrt alakít, aki évekkel később megtudja, hogy van egy lánya, akit egy család örökbefogadott. A színész rettentő boldog, hogy Díaz neki adta Memo szerepét, imádja az új figuráját, akit úgy jellemzett, hogy szerény, szorgalmas, családszerető ember, röviden, igazi példaértékű karakter.

image_1_9.jpg

A női vezető szerep Susana González ölébe hullott, a szép színésznő tavaly is főszerepben hódított, méghozzá akkor is egy Nicandro Díaz produkcióban, a „Mi fortuna es amarte-ben”. A színésznő is nagyon hálás az új lehetőségért, a szerep kedvéért meg is vált gyönyörű hosszú hajától. Új karakteréről annyit mesélt, hogy nagyon kreatív, jó lelkű nő, akinek a legfontosabb az örökbe fogadott kislánya.

image_2_7.jpg

A szereposztás nagyon ígéretes, de ez egy Díaz novella kapcsán nem is olyan meglepő. Gabriel és Susana mellett olyan kiváló csillagok kaptak lehetőséget az új produkcióban, mint Mark Tacher, Ximena Herrera, Sara Corrales, Monica Sánchez, Alberto Estrella, Leonardo Daniel és Carlos Said. A résztvevők közt Julián Figueroa is lehetőséget kapott, a fiatal tehetség Maribel Guardia és Joan Sebastian fia, karaktere Soto figurájának testvére.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6417894361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása