Telenovellák Világa Magazin

Emlékszel még Manuel-re a szerelmes álmodozókból? A színész nemrég Novák Katalinnal találkozott

2022. augusztus 28. - ClaudiaTVM

A Sonadoras – Szerelmes álmodozók a Televisa egyik legsikeresebb sorozatai közé tartozik, mely kishazánk képernyőjén is nagy sikerrel futott. A novella akkori fiataljai ma már rutinos rókák a telenovellák világában, igaz nem mindegyikük maradt a művészi pályán. A sorozat szépfiúját életre keltő Eduardo Verástegui ma már nem a kockahasával csábít, hithű katolikus és a politikai életben tevékenykedik, ossza meg bölcs gondolatait a követőivel. Nemrég például hazánk köztársasági elnökével, Novák Katalinnal találkozott.

301763710_631997901625724_7092524936716905535_n.jpg

A napokban Rómában találkozott Novák Katalinnal.

Verástegui közösségi oldalain el is büszkélkedett a találkozóval, nagyon hálás a párbeszédért, melyet Novák Katalinnal folytatott.

juprzjba4kstr0dyk10pkpq1yjg.jpg

A 48 éves mexikói hithű katolikusként éli életét.

Mivel az oldal nem kíván a politikai témákkal foglalkozni, így a beszélgetés részleteibe sem megyek bele, de nem nehéz kitalálni, hogy miről is társaloghattak.

Mi történt a színésszel az elmúlt években?

A telenovellák világát teljesen maga mögött hagyta. Nagyon vallásos, példaértékű életet él, és politizál. Donald Trump hű követője, egyetért eszméivel. Elfoglaltságai mellett néha vállal szerepeket, de csak Amerikai produkciókban. Feltűnt A pláza ásza Vegas-ban, a Lazíts, Kevin-ben, és a jövőben is lesznek szerepei.

mv5bmzk1mjdjy2ytm2qyns00mgixltljzgmtywqznjewnwy0nzq4xkeyxkfqcgdeqxvymzqxnzu3na_v1.jpg

A Sonadoras - Szerelmes álmodozókban Aracely Arámbula-val

Jennifer Lopez-el is dolgozott

A színész sármjának Jennifer Lopez sem bírt ellenállni, az Ain’t it funny videóklipjében is szerepelt.

Utolsó telenovella szereplése a Salome-ben volt, az Acapulco szépében pedig főszerepet játszott.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8717918375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása