Telenovellák Világa Magazin

Az egykori szerelmes álmodozó, Arácely Arambula új sorozata hétfőn startol Mexikóban!

2022. augusztus 13. - ClaudiaTVM

A La madrasta (A mostoha) az azonos címen bemutatott 2005-ös Salvador Mejía által készített telenovella feldolgozása, melynek élén Aracely Arámbula és Andrés Palacios kapták a főszerepeket.

 image_1_12.jpg

Aracely Árambula

Az egykori szerelmes álmodozó álmai szerepét kapta meg, melyről egész életében áhítozott. A színésznő leírhatatlanul szerencsésnek tartja magát, hogy részese az adaptációnak, reméli, hasonló sikereket ér el, mint anno Victoria Ruffo.

image_2_9.jpg

A Televisa falai mögött régóta tervbe volt véve, hogy előkapják a fiókból Mejía mesterművét, és mai, modern stílusban újraálmodják. A projekt évekig csak álom volt. A feldolgozás gondolatával még Mejía is foglalkozott, nem tartotta lehetetlennek, hogy ő vezényli az adaptációt. A 2010-es Vad szív munkálatai alatt beszélt is róla Aracely Arámbula-val, már akkor biztos volt benne Mejía, kire illik a legjobban María karaktere. A remake elkészült, a premier itt toporog, igaz nem Mejía bábáskodása alatt, de azt hiszem panaszra semmi oka nem lehet a novella nézőknek. Az új változat Carmen Armendáriz nevéhez köthető, a főszerepeket pedig a lehető legjobb színészekre bízta.

image_4_3.jpg

Aracely Arámbula és Andrés Palacios

Boldogság és mély fájdalom

A kezdés előtt lezajlott a kötelező sajtó előtti bemutatás, melyen felvonultak a színészek, levetítettek egy hosszabb előzetest is. A hangulat nagyon megható volt, Aracely Arámbula bánat és örömkönnyeket hullajtott, melyen mindenki elérzékenyült. Ahogy már említettem, a színésznőnek ez a karakter nagy álma volt, a boldogsága mégsem teljes, mert imádott édesapja már nem élte meg ezt a pillanatot. A prezentációt szinte végigsírta. Az összetört szívű csillag az őt ért személyes tragédiák ellenére nagyon hálás a lehetőségért. A megmaradt fél lelkét beletette új karakterébe. A mostoha főszerepe több volt számára, mint munka, a felvételek terápiásan hatottak rá, külön megköszönte kollégáinak a támogatást, melyet a nehéz pillanatokban nyújtottak neki. Főképp Andrés Palacios-t emelte ki, a színész mindig figyelmes volt vele, elmondása szerint mindig azon volt, hogy megnevettesse.

image_3_7.jpg

Andrés Palacios

Miről szól az új változat?

A fő cselekmény marad, mégsem lesz ugyanolyan. Aracely karakterét ezúttal Marcia-nak fogják hívni. A hősnő ártatlanul kerül börtönbe.  A vád gyilkosság. Az ártatlan nőnek senki nem hisz, még férje se. Így a férfi elhagyja, közös gyermekeiket abban a hitben neveli fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Miközben Marcia a börtönben raboskodik, kitanulja a jogász mesterséget, és saját ügyén dolgozik. Marcia 20 év után szabadul a börtönből, célja a bosszú és gyermekei visszaszerzése. Marcia új személyazonosságot vesz fel, Marisa Jones-ként tér vissza az általa ismert világba, hogy kiderítse, kinek köszönheti tragédiáját. Hazatérve szembesül a csúf igazsággal, a gyerekei halottnak hiszik, rá pedig idegenként tekintenek.

image_24.jpg

A szereposztás jól sikerült, Aracely és Andrés mellett sok tehetség lép színre, köztük Marisol del Olmo, Juan Martín Jáuregui, Marco TrevinoAndrián Di Monte, Juan Carlos Barreto, és még sokan mások. Érdekesség, hogy a Mejías A mostoha szereposztásából Martha Julia és Cecilia Gabriela is vezető szerepeket kaptak. 

A premier először Mexikóban lesz, hétfőn, a Las estrellas műsorán, majd hamarosan az Államokba is megérkezik a sorozat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6017907595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása