Telenovellák Világa Magazin

„Medicos”: Ők lesznek az új Castro novella főszereplő párosa…

2019. július 22. - ClaudiaTVM

A múlt héten beszámoltam róla, hogy a Televisa sikeres producere, Jose Alberto Castro szinte azonnal munkába állt utolsó sorozat fináléja után (Por amar sin ley 2. évad), jelenleg castingol, a „Medicos” gárdáját állítja össze. A napokban még csak egy résztvevő neve volt biztos, José Elías Moreno. Azóta fellendült az élet a „Medicos” házatáján, csatlakoztak egy páran az alakulóban lévő csapathoz. A producer nem húzza az időt, máris bejelentette kik lesznek az újdonság főszereplői!

Ahogy ilyenkor mondani szokás jött a papírforma, Daniel Arenas örülhet a lehetőségnek. A sármos kolumbiai színész korábban már dolgozott Castro-val a Teresa fedélzetén, majd olyan nagynevű producerekkel működött együtt, mint Nathalie Lartilleux, Pedro Damián és Juan Osorio.  Arenas kedvelt arc a Televisa-nál, napjainkban az egyik legkelendőbb telenovella színészévé nőtte ki magát. Partnernőjét a gyönyörű kubai Livia Brito alakítja, ez lesz az első közös munkájuk, a rajongók már alig várják, hogy lássák őket szerelembe esni a képernyőkön.

 

maxresdefault.jpg

 

A fent említett csillagok mellett: Luis Gatica és Erika de la Rosa részvétele lett megerősítve.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8815369538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása