Telenovellák Világa Magazin

Megérkezett a Paula és Paulina első beharangozója!

2019. július 23. - ClaudiaTVM

Szeptember környékén bemutatásra kerül a Fabrica de Suenos első adaptációja a régi nagy klasszikus telenovellák közül. Az újra gondolás cunamit a nagysikerű Paula és Paulina (La Usurpadora) nyitja. A remake rövid lesz, még a 30 epizódot sem fogja elérni. A készítő Carmen Armendariz izgalmas perceket ígér.

 

let_lt_s_1_3.jpg

A Régi Paula, Gaby Spanic és az új Sandra Echeverría.

 

Armendariz eddigi munkáit elnézve nem igazán tudok adni a szavára, a szereplők kiválasztásával pedig még jobban megerősített abban, hogy rettegve tekintsek a produkcióra. Anno a telenovellák világa két kiválósága, Gaby Spanic és Fernando Colunga hódították meg nézők milliót, színészi teljesítményük, kisugárzásuk örökre beíródott a telenovella történelemben. Salvador Mejía mesterművéből 2012-ben RTI Producciones, Televisa és az Univision Communications közreműködésével készült egy adaptáció, „Quién Eres Tú?” melyben Laura Carmine volt felelős az ikrekért, a férfi főszerepben pedig Julian Gil próbált helytállni. Ez a változat nem muzsikált szépen, sokan már nem is emlékeznek rá. Hogy milyen sorsra jut Armendariz változata? Siker esetén ledöbbennék. Nem érzem erősnek a sztorit, a mostani politikai témájú mexikói sorozatok szaga érződik rajta, gyengécske színészi játékkal keverve. Még most sem értem, hogy gondolhatták, hogy Sandra Echeverría a megfelelő színésznő a szerepre? Echeverría egyarcú, nézve a promo képeket nem lehet eldönteni melyiken Paula vagy Paulina.

Az új változatban Paula Mexikó első asszonya, aki rettentően unja életét. Egy titkos utazás alkalmával, amit szeretőjével tölt találkozik hasonmásával (aki a sosem ismert ikertestvére). Paulában ekkor születik meg az ötlet, hogyan is hagyhatná maga mögött a jó feleség szerepet…. Nézzük is az első kedvcsinálót!

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9615369540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása