Telenovellák Világa Magazin

Angelique Boyer főszerepre esélyes!

2019. augusztus 08. - ClaudiaTVM

Méghozzá egy legendás produkció élén remekelhet a színésznő.

 

39473548254_dbc0272e51_b_600x391.jpg

 

A Televisa falai mögött lelkesen megy a régi nagy klasszikus novellák újra gondolásának fejlesztése, illetve rögzítése. Hamarosan egyes darabok bemutatásra kerülnek a Las Estrellas műsorán. Ezek a remake-k jóval rövidebbek, a mai kornak megfelelő minőséggel és tartalommal születnek újjá.

 

Az álomgyár a nagysikerű Corazón Salvaje történetét is felújítja, ami több okból is érdekes. Az 1993-ban bemutatásra került kosztümös szerelmi dráma nem csak szülőföldjén, az egész világon végig söpört. A produkció főszereplői, Edith González és Eduardo Palomo alakításukkal, jónéhány ma ismert novella színészt inspiráltak.

2009-ben Salvador Mejía vette a bátorságot és saját szájíze szerint adaptálta a remekművet. Mejía feledhetetlen dolgot akart (végülis elérte), fogta a Yo compro esa mujer (Megveszem ezt a nőt) történetét és összedolgozta a Corazón Salvaje (Vad szív) sztorijával, és még egy jó adag hajmeresztő ötlettel bolondította meg. Mejía változatban Eduardo Yanez és Aracely Arambula esett szerelembe a képernyőn, mellettük egy másik gerlepár sorsáért is izgulhattunk, talán még jobban is szerettük őket, mint a főhősöket.  Ők Gabriel és Jimena voltak, Sebastian Zurita és Angelique Boyer alakításában. Boyer mesés karrierje a Corazón Salvaje után indult be igazán, egymásután kapta az emlékezetes főszerepeket. Még semmi nincs kőbe vésve, szóval kezeljük helyén a dolgokat! Angelique Boyer a 2018-as Amar a muerte hősnője volt, a színésznő szereti kipihenni a karaktereit, bármennyire is ostromolni fogják alaposan átgondolja mit is vállal. Jelenleg ő az első számú jelölt a Corazón Salvaje feldolgozás főszerepére, dehogy miként dönt az még a jövő zenéje.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr715369558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása