Telenovellák Világa Magazin

Horacio Pancheri szerelmes!

2019. augusztus 14. - ClaudiaTVM

A jóvágású Argentin szívét ismét ellopták!

 

 

A Televisa ifjú titánja nem bír ellenállni a szebbik nemnek. Horacio Pancheri szerelmes típus, elég gyakran kerül a lamúr bűvkörébe. Nem is olyan rég még Paulina Goto oldalán élvezte a boldogságot, majd a váratlan szakítás után gondosan ügyelt egy ideig ne szerepeljen címlapokon szerelmi élete. De csak egy ideig! A pletyka lapok viszonylag hamar hírbe hozták Zuria Vega nővérével, az elvált Marimar Vega-val, akivel közös projektjük az „El juego de las liaves” forgatásán szerettek egymásba. A párosról sorra kerültek elő érdekes felvételek, ezeket figyelmen kívül hagyták, és semmit nem erősítettek meg állítólagos viszonyukról. Talán szándékosan? Talán Horacio arra várt, exe Paulina Goto jelezze először a nagy világnak új szerelme van? De az is lehet csak a megfelelő pillanatra várt? És mi lehetne megfelelőbb kedvese születésnapjánál? A romantikus Pancheri e jeles nap alkalmából közösségi oldalán is felköszöntötte Marimar-t, most már egyikük sem akarja titkolni, ők az új latin álompár.

 

 

Pancheri gyengéi egyébként a színésznők, hódításai közt Aracely Arambula és Grettell Valdez-nek is jutott hely, akit aztán Paulina Goto-ra cserélt.  Talán ez az új szerelem hosszabb életű lesz…  

A pár első szenvedélyes fotója:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y un día te conocí y entendí que el amor es diferente... Feliz cumple María del Mar... te amo @marimarvega

Horacio Pancheri (@horaciopancheri) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 8:46 (PDT időzóna szerint)

>

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2315369562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása