Telenovellák Világa Magazin

„La Usurpadora” – Holnap premier!

2019. szeptember 01. - ClaudiaTVM

Salvador Mejía mesterműve az 1998-ban bemutatott La Usupadora – a magyar közönségnek Paula és Paulina címen ismert telenovella idén új köntösbe öltözött.

A legismertebb telenovella gyártó társaság, a Televisa élén nemrég még egy Patricio Wills nevű úriember szava döntött, az ő nyomására létre jött a cég falai mögött a Fábrica de Suenos, a csoport feladata, hogy a régi nagy klasszikus kedvencek közül, 12 történet megkapja a mai modern, már-már amerikai stílusú feldolgozását. Az első adaptáció a La Usurpadora, amit holnap megcsodálhat a mexikói publikum.

 

Arap Bethke, Sandra Echeverría és Andres Palacios

 

Ahogy ilyenkor szokás a producer és csapata megtartotta a sorozat prezentációját, ahol felvonult az egész gárda. Carmen Armendáriz-ék nem aprózták el, a novella hangulatának megfelelő díszletek közt szemléltette hőseit. Hiszen az új változatban Mexikó első embere, azaz az ország elnöke lesz az, akit becsap felesége. Az ikrek szerepében Sandra Echeverría játékát kritizálhatjuk majd, illetve Andrés Palaciosét, aki holnap TV2 nézőinek körében fog majd debütálni.

Még a forgatás megkezdése előtt az a hír terjedt Gabriela Spanic, a népszerű 98-as változat hősnője is tiszteletét teszi vendégkarakter bőrében a novellában, ám ez mégsem jött össze. Hogy miért? Arra tiszta választ már sosem kapunk.

Sok pletyka terjed a neten, többen úgy vélik Wills-t azért menesztették mert annyira szörnyű ez az adaptáció, illetve nagy zuhanás történt nézettségileg a jelenleg képernyőn lévő novelláknál.

Lényeg a lényeg, holnaptól a nézők bátran véleményezhetik milyennek találják az új változatott. Én nagyon örülnék egy vendég írásnak! Ha valaki közületek nézné majd a nyitást, és lesz kedve írni jelezze nekem facen, vagy a telenovellakvilagamagazin@citromail.hu-ra dobjon egy levelet.

 

Ilyen volt a sorozat prezentációja:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4115369578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása