Telenovellák Világa Magazin

„El Dragón”: Sebastian Rulli új sorozata startra kész!

2019. szeptember 08. - ClaudiaTVM

Szeptember 30-n csodálhatja meg a kinti közönség a W Studios, Lemon Studios, Univision és a Televisa közreműködésével készült „El Dragón-t”. A koprodukciót a Dél királynője szerzője, Arturo Pérez Reverte írta. A sorozat munkálatai tavaly novemberében kezdődtek, az utolsó jelenetet 2019 júliusában rögzítették.

Ahogy azt Reverte-től megszokhattuk ismét egy narkó történetet tálal, melyben a főszereplő, Miguel Garza (Sebastian Rulli) vérbeli kábítószer kereskedő család sarja. Garza mégis távolt maradt ettől a közegtől, Japánban nevelkedett, az ország harcművészete közel áll a szívéhez, közgazdasági szakember, tiszteletre méltó személy. Aztán eljön a nap amikor át kell vennie örökségét, helyét a bűnszervezetben…

 

 

Az izgalmasnak ígérkező szériában Rulli mellett Renata Notni, Irina Baeva, Sofia Castro, Cynthia Klitbo, Juan Pablo Gil, Roberto Mateos és Daniel Elbittar is lehetőséget kapott.

Tovább lapozva egy kis kedvcsináló vár az érdeklődőkre.

 

 

 

És még egy karakter promo:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3415369592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása