Telenovellák Világa Magazin

„Comot tú no hay dos”: A Televisa koprodukciójánál csattant a csapó!

2019. október 05. - ClaudiaTVM

Méghozzá nem is olyan régen!

A Televisa ismét a W Studios és a Lemon Studio közreműködésével készül valami remek kis sorozattal meglepni minket. Az év egyik nagy durranása az Amar a muerte is koprodukcióval készült, várható volt, hogy a jövőben is lesznek hasonló gyártmányok a három cég közreműködésével. Most egy romantikus komédia munkálatainál csattant a csapó, melynek élén a mindig jókedélyű Adrian Uribe, partnernőjét pedig a Televisa legújabb kedvence, Claudia Martin alakítja. A gárdában találkozhatunk még Ferdinando Valencia-val, valamint Aylin Mujica, Gabriela Carrillo, Carlos Said és Lore Graniewicz is fontos szerepet kapott.

70912927_978099099206170_3833074104827641856_n.jpg

A sorozat producere, Carlos Bardasano és a főszereplők, Claudia Martin és Adrian Uribe.

 

A szóbeszéd szerint a sztori a Quinén es quién feldolgozása lesz, melyben Adrian Uribe-é a lehetőség, hogy két teljesen különböző karakter bőrében mutassa meg sokoldalúságát.

A Quinén es quinén alapól elég gyenge volt, és nem is szólt akkorát, a rossz kritikák hangját még mindig hallani, az biztos, érdekes lesz ez az új változat, Uribe nagy mókamester, biztos vicces jelenetekben bővelkedni fog az adaptáció.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6515369602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása