Telenovellák Világa Magazin

„Médicos”: ilyen lett a főcím

2019. november 17. - ClaudiaTVM

Jose Alberto Castro orvosai egy hete kezdték meg rendelésüket Mexikóban a Las estrellas műsorán. A sztoriról, ha akarnám se tudnék nyilatkozni, mivel időm egyáltalán nem volt csekkolni a sorozatot, ha azonban valaki jelentkezne egy vendégírással, ami már amúgy is ezer éve volt az oldalon, facen és mailen megtalál az üggyel kapcsolatban.

medicos_series_prin_2.jpg

Visszakanyarodva a sorozathoz, jelenleg a mexikói képernyőket Juan Osorio romantikus komédiája, a Soltero con hijas kimagasló számokkal uralja, Castro dokiainak még bőven lesz idejük megszorongatni Osorioékat. Az eddigiekből ítélve nézhető darab. A sorozatról tervezek még egy lényegesebb cikkel jelentkezni, most azonban a produkció főcíme kapja a főszerepet, nézzük is meg milyen lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9915369636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása