Telenovellák Világa Magazin

Már megint áll a botrány az egykori szerelmesek közt, Gabriel Soto és Geraldine Bazán nyilvánosan csatázik!

2019. november 20. - ClaudiaTVM

Az indulatok nem csillapodnak, az egykori szerelmespár, Gabriel Soto és Geraldine Bazán közt megbékíthetetlen hangulat uralkodik, még közös kislányaik érdekeit nézve sem jutnak dűlőre.

A sztori hónapokkal ezelőtt vette kezdetét, amikor is a telenovellák kedvelt sármőre, Gabriel Soto elhagyta nejét, lányai anyját, a színésznő, Geraldine Bazánt. A párra mindig is jellemző volt ez a se veled se nélküled viszony, de a végén mindig újra egymásra találtak, bebizonyítva nem tudnak a másik nélkül létezni. A mostani helyzet azonban más. Soto a feltörekvő fiatal színésznő, Irina Baeva kedvéért hagyta el családját, nézett szembe a telenovellák világa gyűlöletével. Sajnos a mai világban a válás megszokott ügy, Soto-Bazán esetében azonban nyilvánosan követhettük (követhetjük) végig hogyan csinál valaki hülyét a feleségéből, a megaláztatásokat pedig tovább folytatja, ennek ellenére a sajtó és művész világ elérzékenyült szívvel éljenezi Gabriel tetteit.

let_lt_s_1_2.jpg

Bazán, Soto és Baeva.

A történet 2016-ban a Vino el amor forgatásán kezdődött, amikor is Irina Baeva és Gabriel Soto főszereplők lettek Jose Alberto Castro novellájában. Soto ekkor még boldog házaságban élt, habár pletykák voltak, kikkel flörtölt a színész. A Vino el amor munkálatai alatt folyamatosan attól volt hangos a média, Gabriel csalja nejét fiatal partnernőjével, amit nagy vehemenciával tagadtak az érintetek. Aztán megtörtént, ami nyílt titok volt, Gabo otthagyta a családját és kéz a kézben jelent meg Baevaval. A romantikus képek posztolása mellett a színész arra is időt szánt, hogy mentegetőzőn és kihangsúlyozza, milyen tiszta Baevaval a kapcsolata, sosem volt a szeretője, azután találta el őket ámor nyila, hogy elhagyta családját. Geraldine Bazánnak ekkor lett elege és tálalt ki arról, hogy a Vino el amor alatt férje végig csalta, Irina pedig nyíltan üzengetett neki, elveszi tőle a férjét.

Geraldine Bazánt a válás megviselte, igaz elég gyorsan próbált új kapcsolatot létesíteni Santiago Ramundo-val, eljátszani megtalálta a boldogságot, de ez a kaland hamar véget ért. A színésznő azóta lányait óvja és minden erejével azon volt, hogy csemetéi ne találkozzanak a rossz nénivel, aki tönkre tette a családi idillt. Geraldine-nek ehhez joga is volt, az ő belegyezése nélkül a lányok nem találkozhattak volna Baeva-val. Csakhogy Gabriel Soto ismét semmibe vette gyerekei anyját, összehozta a nagytalálkozást, méghozzá új sorozata a Soltero con hijas színfalai mögött, amiben a két kislány is kapott vendégszerepet.

A találkozó után Bazán közösségi oldalán panaszolta el, hogy sírnak a kicsik, mert Gabo kényszerítette őket a találkozásra, és nem értik ezt az egész helyzetet. Természetesen Gabriel máris reagált ex-neje kiborulására, méghozzá képekkel, amik a találkozón készültek. Mintha eddig nem bánt volna elég megalázóan lányai anyjával, most még arról is beszámolt Gabo, milyen jó hangulatban telt a találkozó, mennyi szeretett volt az együtt töltött órákban. Geraldine még nem reagált a fotókra és Gabo úriember megnyilvánulására, de biztosak lehetünk benne nem fog csendben maradni.

A találkozón készült képek Gabo-val, Irina-val, a Soltero con Híjas gyerekszereplőivel, és a színész lányaival, Elisa-val és Miranda-val:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1515369642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása