Telenovellák Világa Magazin

Könnyek királynője 2. évad: Victoria Ruffo sorozata posztert és kedvcsinálót kapott

2022. augusztus 05. - ClaudiaTVM

Jose Alberto Castro 2012-ben mutatta be a Corona de lágrimas-t (Könnyek királynője) Victoria Ruffo főszereplésével. A sorozatban a színésznő egy csodálatos édesanyát alakított, aki három fiáért élt. A novella anno méltó lezárást kapott, folytatás nem volt tervezve, most mégis megvalósult.

elencocoronadelagrimas014.jpg

Bár úgy tűnt, a boldogság bekopogtat a szereplők életébe, most 10 év időugrással kiderül, mi történt a szereplőkkel, Refugio-val (Victoria Ruffo) és három fiával.

A nagy visszatérés augusztus 29-én lesz a Las Estrellas műsorán, ennek örömére pedig meg lehet lesni a sorozat plakátját és az első kedvcsinálóját.

image_1_10.jpg

A beharangozóban Ruffo karaktere mesél egy kicsit az eltelt 10 évről, a gyerekeiről, majd a végén feltűnik a sorozat gazembere, Rómulo Anira (Ernesto Laguardia), aki azzal fenyeget, hogy elpusztítja Refugiot és a családját. „Rómulo soha nem felejt, drágán meg fognak fizetni!”

Az eredeti szereposztásból majdnem mindenki visszatér. Adriana Louvier nem tudott részt venni a folytatásban, mivel egy másik produkcióban szerepel. Karakterét Geraldine Bazán kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1817901597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása