Telenovellák Világa Magazin

Gabriel Soto új telenovellája hamarosan érkezik a TV2 műsorára: a színész a párjával együtt játszik az új sorozatban

2022. szeptember 17. - ClaudiaTVM

A mexikói sármőr, Gabriel Soto magyar rajongóinak egy rossz szavuk sem lehet, hisz a színész sorozatai sorra érkeznek a hazai tévécsatornák műsorára. Nem is olyan rég az Izaura TV-én lehetett nyomon követni A sors keze telenovellát, előtte pedig a TV2-n futott a Derül égből apa romantikus komédia. A csatorna ismét Soto egyik sorozata mellett tette le a voksot, szeptember 26-án startol a Válaszutak.

image_29.jpg

A Válaszutak főszereplői: Eva Cedeno és Gabriel Soto.

Az idén bemutatott sorozat Angeli Nesma Medina felügyelete alól érkezik. A producer nevéhez olyan nagy sikerű sorozatok köthetőek, mint az Ana három arca, Bűnös vágyak, vagy a Szerelem zálogba.

A Válaszutak nem eredeti történet, egy 2013-as kolumbiai telenovella mexikói változata, melyben két párt ismerhetünk meg. Soto figurája, Max Steward vonzó, házas férfi. Max a munkahelyén előléptetést kap, ez pedig környezetváltással jár. A férfi neje, Debra (Irina Baeva) nem örül férje lehetőségének. Mikor megtudja, hogy gyermeket vár, a férje tudta nélkül a terhesség megszakítása mellett dönt.

 image_2_13.jpg

Irina Baeva és Gabriel Soto.

Abril (Eva Cedeno) családcentrikus, melegszívű nő. Férjével, Bruno-val (Andrés Palacios), és fiúkkal boldogan élnek Zacatlán de la manzanas-ban. A pár birtokán óriási tűz söpör végig, melynek hatására a fővárosba költöznek, kivéve Bruno-t, aki úgy dönt, az Egyesült Államokban próbál szerencsét.

this-is-the-story-of-amor-divided-a-new-telenovela.jpg

Andrés Palacios és Eva Cedeno.

Abril és Max semmiben sem hasonlítanak. Egymás ellentétei, mégis fellángol köztük az igaz szerelem. A gond csak az, hogy titkokra épül a kapcsolatuk. Abril nem mondja meg a férfinek, hogy van egy fia, mivel egyedülálló nőként nem kapott volna munkát. Szenvedély, szerelem, ármány és dráma Medina megszokott stílusában tálalva. Ha szerettétek a producerasszony korábbi munkáit, akkor ez nektek való darab lesz.

image_1_16.jpg

A sorozat hősnőjét Eva Cedeno alakítja. A színésznőt a Tiéd az életem sorozatból ismerheti a magyar közönség.

A szereposztás egyáltalán nem rossz. Soto mellett Eva Cedeno alakítja a hősnőt, de helyet kapott még a fedélzeten Gabriel szerelme, Irina Baeva. Az orosz színésznő úgy látszik mostanság csak úgy kap munkát, ha Soto helyet csinál neki a produkciókban, mivel Mexikóban nem igazán kedvelik az amúgy szemrevaló és tehetséges színésznőt.

sjk7qjqy6vet5ikkm2njpfrwwm.jpg

Gabriel Soto házassága Irina Baeva miatt ment tönkre, akit azóta szívből utál a mexikói közönség.

A gárdában Arturo Peniche, Andrés Palacios, José Elías Moreno, Eugenia Cauduro, Pedro Moreno, Ramiro Fumazoni és Alfredo Gatica is szerepet kapott.

Kezdés szeptember 26-tól, hétköznaponként 14:35-től a TV2 műsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7217933759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása