Telenovellák Világa Magazin

Akkor és most (1.kör színészek): Emlékeztek még a 90-es évek kedvelt telenovelláinak főszereplőire? Így néznek ki napjainkban a régi kedvencek?

2019. november 23. - ClaudiaTVM

Azok a 90-es évek, amikor a csapból is latin szenvedély és ármány folyt, Esmeralda, Rosalinda, Marimar és társaik vették uralmuk alá kis hazánk tévéképernyőit. A novella láng továbbra is megmaradt, a régi kedvencek örökre a szívünkbe férkőztek. Az eltelt években sok új tehetséget ismerhettünk meg a telenovellák világában, szerettük meg őket, figyeljük munkáságukat, felfelé ívelő karrierjüket. A 90-es évekhez képest a telenovella műfaj nagyon sokat változott, szinte teljesen eltűntek az ártatlan naivák, a régi hősnők és hősszerelmes titánok kinőttek a zsenge szerepekből. Ma már másfajta figurák bőrében varázsolnak el minket, a legtöbbjük még mindig aktívan forgat, csillaguk talán még nagyobb fényben ragyog, mint a régi időkben. És ha már ennyit emlegetem a régi időket, elég csak felnézni az oldal facebook oldalára, a novella fanok szeretnek nosztalgiázni, éppen ezért nézzük meg, hogy a 90-es években megismert latin sztárok, hogy néznek ki most.

let_lt_s_8.jpg

let_lt_s_7.jpg

Kuno Becker – A szépfiús mosolyú színészt előszőr a Sonadoras - szerelmes álmodozókban ismerhette meg a magyar közönség, majd jött az Első szerelem, Kuno nem maradt sokáig a telenovellák világában, az ígéret földjére vette az irányt és az amerikai filmiparban kezdte el építgetni karrierjét. Legnagyobb sikere a Góóól mozi főszerepében volt.

 

let_lt_s_6.jpg

Eduardo Verástegui – A Sonadoras - Szerelmes álmodozókban sokunk szívét elrabolta Manuel szerepében. A rögös utat bejárt színész bármily hihetetlen 45 éves, a filmiparban tevékenykedik, valamint elkötelezett katolikus, a vallás fontos szerepet tölt be az életében.

 

let_lt_s_5.jpg

Gabriel Soto – Sokat kellett küzdenie, míg végre bebizonyította több a sármostól, igenis van tehetsége, rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amire a telenovellák világában szűksége van egy színésznek. Volt ő már csúnya fiú, hősszerelmes, jelenleg a Soltero con Híjas főszerepében bizonyít.

let_lt_s_4.jpg

Juan Soler – Emlékeztek még a Barátok és Szerelmekre? A színész óriásit szólt a jóképű tanár szerepében. Soler okosan választotta szerepeit az évek során, főhős és főgonosz figurákban is emlékezetes alakításokat nyújtott.

let_lt_s_3.jpg

Fernando Colunga – A telenovellák királya, a titokzatos és tehetséges színész, akiért a mai napig megőrül a közönség. Utolsó sorozatában, Szeretnek kell! fedélzetén bebizonyította aljas karaktert is emlékezetesen tud alakítani.

let_lt_s_2.jpg

Arath de la Torre – Egy újabb szerelmes álmodozó titán, aki még ma is aktív, ezerarcú humorista, született nevettető.

let_lt_s_1_1.jpg

Guy Ecker – A vipera bosszúszomjas főszerepében imádtuk, a fenomén újabban a Telemundo égisze alatt vállal szerepeket.

let_lt_s_9.jpg

Valentino Lanus – A Televisa szárnyai alatt nevelkedett színész, ma már édesapa, csendesen él, igaz vállal szerepeket, de nagyon meggondoltan nem vonzza a média csillogó világa.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1115369648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása