Telenovellák Világa Magazin

Fernando Colunga új sorozatában Monte Cristo grófját kelti életre: a színész mellett sztárszereposztás tűnik fel a Telemundo produkciójában!

2022. június 24. - ClaudiaTVM

Izgalmas szezon ígérkezik a telenovellák világában, az amerikai székhelyű társaság, a Telemundo felfedte, mivel készülnek teljes bedobással.

fernando-colunga-pareja-t.jpg

Az 56 éves színész, Monte Cristo grófjaként lesz látható.

A Telemundo nem aprózza el, a társaság meglépte a lehetetlent és megszerezte színészcsaládjába a latin sorozatok királyát, Fernando Colunga-t. A cég több produkcióra állapodott meg a színésszel, a tervek szerint a Malverde: el santo patrón élén debütált volna, ám végül Colunga visszalépett a szereptől, helyét Pedro Fernández vette át.  A csillag azt azonban világossá tette, hamarosan hallunk még felőle, izgalmas szerepekben mutatkozik be a Telemundo színében.

A héten világossá vált, hogy a Telemundo égisze alatt elkezdődött az új Colunga sorozat forgatása, mely Alexander Dumas klasszikus művét, a Monte Cristo grófja történetét dolgozza fel. Az új produkció forgatásáról rengeteg kép és videó szivárgott ki, melyből kiderült, hogy a cég a konkurens Televisa legnagyobb csillagait szerezte meg az adaptációhoz. Colunga mellett olyan kiváló művészek részesei a szereposztásnak, mint Ana Brenda Contreras, Marjorie de Sousa, Sergio Sendel, Chantal Andere, Víctor Gonzalez, Omar Fierro és Helena Rojo.

image_21.jpg

El conde: amor y honor főszereplői: Ana Brenda Contreras és Fernando Colunga.

Amit a sztoriról tudni lehet

A történet az 1930-as években játszódik, egy heves szerelmi történet kibontakozásával indul a mese, melyben egy szegény parasztfiú, Alejandro (Colunga) és egy gyönyörű fiatal nő, Marina (Contrera) romantikus kapcsolatba kezd. Csakhogy a lány családja nem nézi jó szemmel a románcot, ezért semmitől nem riadnak vissza, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Alejandro kettős gyilkosság vádjával börtönbe kerül, egy távoli szigetre szállítják. Raboskodása alatt megismer egy gazdag spanyol nemest, aki halála előtt elárulja neki, hová rejtette vagyonát. Alejandro hosszú börtön évek után megszökik, majd visszatér vagyonos férfiként, hogy bosszút álljon azokon, akik rács mögé juttatták.

image_3_6.jpg

Nem ez az első eset, hogy a Telemundo bosszúsztorihoz nyúl, anno 2013-ban, a La patrona sikerén felbuzdulva, elkészítették a Los Miserables-t, mely szintén bosszútörténet.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9117866677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása